Azgard, menedék a világok között

Átkozottak menedéke, avagy ide fuss ha nincs hova...
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
új hozzászólások
» Mért húzza szét?
Yesterday at 2:20 pm by Alec Nyrani

» Ian szd ar
Yesterday at 2:10 pm by Alec Nyrani

» Valamicsoda
Yesterday at 2:08 pm by Alec Nyrani

» Leonard V anc
Yesterday at 1:54 pm by Alec Nyrani

» Lopkodások Silről
Vas. Szept. 10, 2017 8:44 pm by Alec Nyrani

» Akármi kód miritől
Pént. Szept. 08, 2017 9:02 pm by Alec Nyrani

» Paris szd
Kedd Szept. 05, 2017 2:51 pm by Alec Nyrani

» Milo das
Hétf. Szept. 04, 2017 12:05 am by Alec Nyrani

» Valda szd AR
Vas. Szept. 03, 2017 2:52 am by Alec Nyrani

A hónap reagolói
Alec Nyrani
 
Statistics
Összesen 27 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Lyla Collins

Jelenleg összesen 1143 hozzászólás olvasható. in 309 subjects
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (20 fő) Kedd Okt. 29, 2013 11:12 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Chezzy bébi ageof

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Ember
Hozzászólások száma :
411
Join date :
2010. Jan. 20.
Age :
132
Tartózkodási hely :
Azgard
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Chezzy bébi ageof   Pént. Márc. 24, 2017 7:08 pmTo: Professor Troqual


Néha az az érzésem hogy ez az iskola direkt szivat engem azzal hogy random átrendezi magát, és nem hiszem el hogy nem tud egy iroda kétszer ugyanott lenni, és minden alkalommal eltévedek amikor egy lépcsősor fogja magát és nem oda visz ahová kellene. Elképesztően utálom, mert már megint késében vagyok, és pont egy olyan büntetőmunkáról, ahol már a büntetés ellógásának büntetését töltöm vagy mi a fenét. Mindenesetre a griffendél toronytól kezdve loholok végig egy újabb folyosón és... zsákutca.
- Hol a francba van már az a nyomorult iroda?! - fakadok ki ahogy tovább nyargalok, és nagy lendületemben tökéletesen felkenődök egy lovagi páncélra. Azt hiszem, ezt talán nem kellett volna, ugyanis ahogy felkecmergek, egy igen ismerős és morcos arc kerül elém. Bűbájos mosolyt varázsolok az arcomra.
- Oh valóban kellemes, professzor. Tudta, hogy az irodája minden bizonnyal vándorol az ön tudta nélkül? - kezdek bele, azaz hogy kimagyaráznám a bizonyítványom, hogy miért nem találtam meg sokadjára.
- Hát nem éppen azzal. Tudja, az a helyzet hogy elaludtam a bűbájtan esszém felett és késve indultam el, de esküszöm ez a hely egy labirintus, és direkt mozgott minden odább hogy ne találjak oda, és még Hóborc is akadályozott, és mint látja már úton voltam csak hát fogalmam sincs melyik az irodája professzor - vakargatom meg a sokszínű hajam és igyekszem nagyon cukinak és ártatlannak tűnni hogy valahol meghathassam a tanárom kő szívét. Mélyen egyetértek vele, én is kikészülnék ha még egy hétig kellene unalmas dolgokat csinálnom, így is lassan a gyengélkedőre kerülök, mert megöl az unalom.
- Ez bölcs döntés lenne, tudja több időm lenne aludni, és nem aludnék be folyton az esszéim felett, és jobbak lennének a jegyeim is szóval... teljesen hasznos lenne - érvelek, bár nem panaszkodhatok, elég jól állok, csak hát a jóslástan... hát az egy életidegen tudomány, és a benső szemem... valószínűleg vak, mint egy denevér. Mielőtt elindulnánk, helyre hozom egy egyszerű bűbájjal a lovagi páncélt amit felborítottam és követem az iroda felé. Igen, az ajtó már meglehetősen ismerős, ahogy a szoba is. Elég időt töltöttem már itt, hogy feltérképezzek minden egyes pókhálót a sarokba.
- Az az érzésem tanár úr, hogy más fogalmaink vannak az izgalmas fogalmáról - jegyzem meg, de nem tagadom kíváncsi is vagyok. Átoktörőnek lenni nem könnyű hiszen olyan átkokkal találkozhat az ember, amit rég meghalt boszorkányok és varázslók hagyhattak hátra.
- Oh igen, köszönöm szépen - fogadom el a kávét, és leteszem az asztal mellé a táskámat is, hogy ne legyen útban.
- Olyan sok helyen járt hogy nem tudja egyedül rendezni őket? Ha meg nem sértem, miért lett tanár ha be is járhatná a világot? - kérdezem ahogy az előszedett hatalmas kupac pergamenre pillantok. Gyakorlatilag az egész világ nyitva állna előtte, ő pedig mégis egy kastélyban tanít.


késtem picit

____________________
"A szépség nem árulás, aminek te képzeled, inkább ismeretlen föld, hol ezer végzetes baklövést követhetünk el. Sötétlő és közömbös erdő, hol nincs jelzőtáblája a jónak és a rossznak."
Vissza az elejére Go down
http://azgard.forumotion.com
avatar
Ember
Hozzászólások száma :
411
Join date :
2010. Jan. 20.
Age :
132
Tartózkodási hely :
Azgard
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Chezzy bébi ageof   Kedd Márc. 28, 2017 7:23 pm

To: Barty


Késő éjjelre jár már az idő, és én éppen lábbujj hegyen lopakodok át a kastályon, mert nem tudom hogy mikor sikerül felérnem, és reménykedek benne hogy nincs sehol prefektus akibe belefuthatnék. Nem lenne jó megint valami büntető munka, vagy pont vesztés, és fogalmam sincs hogy mit kellene kezdenem magammal hogy ne vegyenek észre előbb utóbb, a kövér dáma így is le fog szidni hogy miért kószálok egyedül ilyenkor, takarodó után.
Átsuhanok a földszinten és megúszom a leleplezést, és amilyen halkan csak tudod, átkommandózom az első emeleten, a lépcsőig. Csak nem járnak most erre és eljutok egészen a másodikra, ahonnan már lassan a torony felé indulhatok, amikor halk csosszanó lépekre leszek figyelmes. Behúzom fülem farkam és elhasalok az árnyékban, még jó hogy feketébe vagyok amúgy öltözve, és csendben figyelem ahogy a hollóhátas prefi elhalad előttem, utána indulok csak tovább. Ez azért eléggé meredek helyzet volt, és mikor a keresztfolyosónál körbe kémlelek, nem éppen azt látom amit szeretnék. Kuport ahogy éppen felém néz, és észrevesz. A fészkes fenébe, miért kellett ennyire figyelned, biztos meghallotta ahogy a földre vetem magam, vagy csörömpöltem valamivel? Nem hinném. Mindenesetre ahogy felém közeledik, kényszeredetten elmosolyodom.
- Nahát, Barty, micsoda kellemes meglepetés. Nem is tudtam hogy ma te vagy az ügyeletes. Nos, mi lenne ha mindketten mennénk tovább és úgy tennénk mintha nem is találkoztunk volna? - kérdezem, de nem reménykedem benne hogy ez be fog jönni, mert eléggé mardekáros ahhoz, hogy ne hagyjon ki egy ilyen lehetőséget.

   

____________________
"A szépség nem árulás, aminek te képzeled, inkább ismeretlen föld, hol ezer végzetes baklövést követhetünk el. Sötétlő és közömbös erdő, hol nincs jelzőtáblája a jónak és a rossznak."


A hozzászólást Alec Nyrani összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Szept. 11, 2017 10:39 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
http://azgard.forumotion.com
avatar
Ember
Hozzászólások száma :
411
Join date :
2010. Jan. 20.
Age :
132
Tartózkodási hely :
Azgard
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Chezzy bébi ageof   Szomb. Ápr. 29, 2017 5:40 pmValaki & Valaki@


Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye.
- Párbeszéd helye - Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye.

____________________
"A szépség nem árulás, aminek te képzeled, inkább ismeretlen föld, hol ezer végzetes baklövést követhetünk el. Sötétlő és közömbös erdő, hol nincs jelzőtáblája a jónak és a rossznak."
Vissza az elejére Go down
http://azgard.forumotion.com
avatar
Ember
Hozzászólások száma :
411
Join date :
2010. Jan. 20.
Age :
132
Tartózkodási hely :
Azgard
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Chezzy bébi ageof   Szomb. Ápr. 29, 2017 5:41 pmValaki & Te
My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares.
Idézet@

____________________
"A szépség nem árulás, aminek te képzeled, inkább ismeretlen föld, hol ezer végzetes baklövést követhetünk el. Sötétlő és közömbös erdő, hol nincs jelzőtáblája a jónak és a rossznak."
Vissza az elejére Go down
http://azgard.forumotion.com
Sponsored content
Tárgy: Re: Chezzy bébi ageof   

Vissza az elejére Go down
 

Chezzy bébi ageof

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Azgard, menedék a világok között  :: Alternatívák - OOC :: Reag kódok-