Azgard, menedék a világok között

Átkozottak menedéke, avagy ide fuss ha nincs hova...
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Latest topics
» Elena kódja és más szépségek
by Alec Nyrani Szer. Nov. 22, 2017 4:26 pm

» Drake szd
by Alec Nyrani Hétf. Nov. 20, 2017 1:43 am

» Arzen poison
by Alec Nyrani Pént. Nov. 17, 2017 5:42 pm

» Sharmila szd
by Alec Nyrani Hétf. Nov. 13, 2017 10:38 pm

» Keith szd
by Alec Nyrani Szomb. Nov. 11, 2017 7:45 pm

» Artemys szd
by Alec Nyrani Csüt. Nov. 02, 2017 3:34 pm

» Keegan szd
by Alec Nyrani Szer. Nov. 01, 2017 5:04 am

» Kieran szd
by Alec Nyrani Szomb. Okt. 28, 2017 10:18 pm

» Jericho westend
by Alec Nyrani Hétf. Okt. 23, 2017 12:27 am

A hónap reagolói
Alec Nyrani
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (20 fő) Kedd Okt. 29, 2013 11:12 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Chezzy bébi ageof

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Ember
Hozzászólások száma :
447
Join date :
2010. Jan. 20.
Age :
132
Tartózkodási hely :
Azgard
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Chezzy bébi ageof   Pént. Márc. 24, 2017 7:08 pmTo: Professor Troqual


Néha az az érzésem hogy ez az iskola direkt szivat engem azzal hogy random átrendezi magát, és nem hiszem el hogy nem tud egy iroda kétszer ugyanott lenni, és minden alkalommal eltévedek amikor egy lépcsősor fogja magát és nem oda visz ahová kellene. Elképesztően utálom, mert már megint késében vagyok, és pont egy olyan büntetőmunkáról, ahol már a büntetés ellógásának büntetését töltöm vagy mi a fenét. Mindenesetre a griffendél toronytól kezdve loholok végig egy újabb folyosón és... zsákutca.
- Hol a francba van már az a nyomorult iroda?! - fakadok ki ahogy tovább nyargalok, és nagy lendületemben tökéletesen felkenődök egy lovagi páncélra. Azt hiszem, ezt talán nem kellett volna, ugyanis ahogy felkecmergek, egy igen ismerős és morcos arc kerül elém. Bűbájos mosolyt varázsolok az arcomra.
- Oh valóban kellemes, professzor. Tudta, hogy az irodája minden bizonnyal vándorol az ön tudta nélkül? - kezdek bele, azaz hogy kimagyaráznám a bizonyítványom, hogy miért nem találtam meg sokadjára.
- Hát nem éppen azzal. Tudja, az a helyzet hogy elaludtam a bűbájtan esszém felett és késve indultam el, de esküszöm ez a hely egy labirintus, és direkt mozgott minden odább hogy ne találjak oda, és még Hóborc is akadályozott, és mint látja már úton voltam csak hát fogalmam sincs melyik az irodája professzor - vakargatom meg a sokszínű hajam és igyekszem nagyon cukinak és ártatlannak tűnni hogy valahol meghathassam a tanárom kő szívét. Mélyen egyetértek vele, én is kikészülnék ha még egy hétig kellene unalmas dolgokat csinálnom, így is lassan a gyengélkedőre kerülök, mert megöl az unalom.
- Ez bölcs döntés lenne, tudja több időm lenne aludni, és nem aludnék be folyton az esszéim felett, és jobbak lennének a jegyeim is szóval... teljesen hasznos lenne - érvelek, bár nem panaszkodhatok, elég jól állok, csak hát a jóslástan... hát az egy életidegen tudomány, és a benső szemem... valószínűleg vak, mint egy denevér. Mielőtt elindulnánk, helyre hozom egy egyszerű bűbájjal a lovagi páncélt amit felborítottam és követem az iroda felé. Igen, az ajtó már meglehetősen ismerős, ahogy a szoba is. Elég időt töltöttem már itt, hogy feltérképezzek minden egyes pókhálót a sarokba.
- Az az érzésem tanár úr, hogy más fogalmaink vannak az izgalmas fogalmáról - jegyzem meg, de nem tagadom kíváncsi is vagyok. Átoktörőnek lenni nem könnyű hiszen olyan átkokkal találkozhat az ember, amit rég meghalt boszorkányok és varázslók hagyhattak hátra.
- Oh igen, köszönöm szépen - fogadom el a kávét, és leteszem az asztal mellé a táskámat is, hogy ne legyen útban.
- Olyan sok helyen járt hogy nem tudja egyedül rendezni őket? Ha meg nem sértem, miért lett tanár ha be is járhatná a világot? - kérdezem ahogy az előszedett hatalmas kupac pergamenre pillantok. Gyakorlatilag az egész világ nyitva állna előtte, ő pedig mégis egy kastélyban tanít.


késtem picit

____________________
"A szépség nem árulás, aminek te képzeled, inkább ismeretlen föld, hol ezer végzetes baklövést követhetünk el. Sötétlő és közömbös erdő, hol nincs jelzőtáblája a jónak és a rossznak."
Vissza az elejére Go down
http://azgard.forumotion.com
avatar
Ember
Hozzászólások száma :
447
Join date :
2010. Jan. 20.
Age :
132
Tartózkodási hely :
Azgard
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Chezzy bébi ageof   Kedd Márc. 28, 2017 7:23 pm

To: Narao


Nagyon lendületesen haladok mindig, és már megint itt szívok miatta, de szerencsére már rohannom nem kell, hogy hazaérjek, úgyis az üres lakás vár csak haza, semmi más. Meg a kis kaktuszaim, az ablakban. Elmosolyodom ahogy engem vizslat, de nem zavar, sokan megnéznek, mert a kinézetem és a természetem nagyon más mint ami az emberekre jellemző, már már nem is emberi. Sokkal életvidámabb vagyok mint a többség, és nem tudom hogy néha bolondnak is tartanak emiatt.
- Igen, szeretem őket de nem csak emiatt tudok szavakat és kifejezéseket. Levelezőn japán szakot hallgatok, és havonta egy napot kell csak mennem, de akkor egész nap beszélünk és utána még egy napig zsibog a fejem - mosolyodom el, mert az egyetemi lecke nem csak maga a nyelv, hanem történelem és kultúra is, na meg etikett és hogy mit illik és mit nem illik az országban. A gazdaságról is van szó de az.... hát számok.
- Pedig csinos ruhák, és jól állnak neked - sóhajtok, mosolyofva de megnyugtató hogy nem szakadt el sehol. Rossz lett volna, ha elszakad.
- Máris jobb, még Manhattan közepe is elég tág fogalom, szóval nem kell félned hogy valaha is rád török, ha csak nem akarod - nevetek fel, aztán kiráz a hideg. De ez nem is csak hideg, hanem inkább valami rossz érzés, de nem tudom megmondani miért érzem így, de rossz. Valahogy nem tudom, és csak pislogok ahogy Nara a telefonját nyomkodja, vagy valami olyan szerkezetet, én pedig körülnézek, de a mellettünk elhaladók láthatólag nem fáznak, vagy nem éreznek semmit, és a fák lombja is mozdulatlan, nem fújja semmi őket. Nem tudom mi ez, de ekkora Nara karon ragad és mint valami buta animében, szinte lebegek utána, ahogy próbálom felvenni a tempóját. Gyorsan tudok futni én magam is, így nem okoz nehézséget végül tartani a tempóját, és befordulunk egy sikátorba, ahol megáll. Értetlenül állok meg ahogy elkiabálja magát, és próbálok távolabb húzódni tőle, mikor valami undorító lény megjelenik.
- Miajóéletez?! - akadok fent ezen, de nem igazán a legjobb a helyzet, igyekszem eloldalazni innen, és nem útban lenni. Narao azt hiszem tudja mit csinál, vagy nagyon remélem hogy tudja, mert ez valami nagyon rossz álom. Nem is értem mi ez a horror fantázia, és miért pont nekem kell ebbe bele cseppennem. Az egyik konténer mögé húzódom, ahogy az a szörnyű lény, megtámadja Naraot. Az a kard fénylik a kezében, és remélem mint valami női szupermen tudja is használni.

   

____________________
"A szépség nem árulás, aminek te képzeled, inkább ismeretlen föld, hol ezer végzetes baklövést követhetünk el. Sötétlő és közömbös erdő, hol nincs jelzőtáblája a jónak és a rossznak."


A hozzászólást Alec Nyrani összesen 10 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 24, 2017 3:24 am-kor.
Vissza az elejére Go down
http://azgard.forumotion.com
avatar
Ember
Hozzászólások száma :
447
Join date :
2010. Jan. 20.
Age :
132
Tartózkodási hely :
Azgard
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Chezzy bébi ageof   Szomb. Ápr. 29, 2017 5:40 pmValaki & Valaki@


Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye.
- Párbeszéd helye - Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye. Szöveg helye.

____________________
"A szépség nem árulás, aminek te képzeled, inkább ismeretlen föld, hol ezer végzetes baklövést követhetünk el. Sötétlő és közömbös erdő, hol nincs jelzőtáblája a jónak és a rossznak."
Vissza az elejére Go down
http://azgard.forumotion.com
avatar
Ember
Hozzászólások száma :
447
Join date :
2010. Jan. 20.
Age :
132
Tartózkodási hely :
Azgard
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Chezzy bébi ageof   Szomb. Ápr. 29, 2017 5:41 pmValaki & Te
My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares. My mind is made of nightmares.
Idézet@

____________________
"A szépség nem árulás, aminek te képzeled, inkább ismeretlen föld, hol ezer végzetes baklövést követhetünk el. Sötétlő és közömbös erdő, hol nincs jelzőtáblája a jónak és a rossznak."
Vissza az elejére Go down
http://azgard.forumotion.com
Sponsored content
Tárgy: Re: Chezzy bébi ageof   

Vissza az elejére Go down
 

Chezzy bébi ageof

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Azgard, menedék a világok között  :: Alternatívák - OOC :: Reag kódok-