Azgard, menedék a világok között

Átkozottak menedéke, avagy ide fuss ha nincs hova...
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Latest topics
» Lash hidden2
by Alec Nyrani Pént. Feb. 16, 2018 7:08 pm

» Gareth szd
by Alec Nyrani Kedd Jan. 23, 2018 7:35 pm

» Arman szd
by Alec Nyrani Vas. Jan. 07, 2018 3:21 am

» Keisuke szd
by Alec Nyrani Vas. Jan. 07, 2018 12:00 am

» April szd
by Alec Nyrani Hétf. Jan. 01, 2018 7:38 pm

» Skype kari naplók
by Alec Nyrani Hétf. Dec. 25, 2017 7:13 pm

» Koukaju mar
by Alec Nyrani Szomb. Dec. 16, 2017 10:29 pm

» Ethan sil
by Alec Nyrani Szer. Dec. 13, 2017 12:49 am

» Jamie diaries
by Alec Nyrani Csüt. Nov. 30, 2017 9:48 pm

A hónap reagolói
Alec Nyrani
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (20 fő) Kedd Okt. 29, 2013 11:12 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Syrius Blint

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Démon
Hozzászólások száma :
205
Join date :
2010. Oct. 24.
Age :
787
Tartózkodási hely :
Azgard és környéke
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Syrius Blint   Vas. Nov. 24, 2013 1:56 am

Syrius Blint

kor: 25|| faj: Vérpatkány|| rang: Pretendiente)|| foglalkozás: Életművész, most épp kidobó ember||pb: Alazar Maevskiy

Személyiség & Megjelenés  


Személyiség:  A külseje pontos ellentéte, hiszen nem egy halk szavú művész lélek, aminek elsőre tűnik. Tipikusan az az ember, aki tökéletesen tudatában van annak hogy fiatal, jól néz ki, és élvezi az életet. Egyik balhéból keveredik a másikba, nincs megállás, és nincs akadály. Legalábbis így gondolja. Kicsit olyan, ami a szívén az a száján is típus, így  nem sok barátja akad, a gonoszkás megjegyzéseit kevesen tolerálják. Szeszélyes egy fickó, és nagyon hamar lelkesedni kezd valami miatt, és általában nagyon hamar meg is unja a dolgot. Kizártnak tartja hogy elkötelezze magát valaha is, nagyon szereti a szabadságát és hogy viszonylag a maga ura. Sem család, se asszony, sem semmi amire a vele egykorú srácok már többnyire vágyni szoktak. Hamar mosolyog, de szeme szinte sosem, ritkán látni benne őszinte érdeklődést. Maga az unalom szobra, ha épp nincs semmi dolga. Szívesen olvas, hallgat zenét, jár el bulizni… és bosszantja a Reyt, mivel minden teliholdkor a kis falkával fut és együtt vannak, bár nem túl szociális, azért nyomon követi az eseményeket, és odafigyel a fajtársaira. A következő Rey szeretne lenni, így ez éppenséggel nem hátrány. Annak ellenére, hogy nagyszájú suhancnak tűnik, törődik a falkával, csak éppen mindig feszegeti azt a bizonyos határt…

Megjelenés:
Középmagas 175 centi körül mozog a magassága, testalkata kifejezetten vékony (de korántsem gyenge), nem szorult belé vagy 75 kiló, és nem túl izmos. Arányos a maga módján, de a kisportolt és női szemet gyönyörködtető alaktól igen messze jár. Hosszú szőke haja szög egyenesen hullik a hátára, elől hagyott meg féloldalra fésülve egy kis fufrut, ami jól kiemeli a feketével kihúzott kék szemeit. Általában feketében jelenik meg, farmer, vászon nadrág minden csak a kedvenc színe legyen, bőr is jöhet bőven, szereti a fehérrel vagy vörössel kombinálni, de gyakran látni talpig feketében is, haja felkiáltójelként kirí a tömegből, pedig természetes szín, nem festett. Mániája a széles övek, és a kiegészítők, így egy fél ékszerboltot képes magára aggatni ha úgy van kedve, és már rég túl van a ki mit gondol állapoton. A finom sminknek köszönhetően arca kisfiúsnak tűnik, bőre pedig egészen fehér már amennyit láttatni enged, mert azért nem látni sosem félmeztelenül, még a melegben sem. Akkor is póló vagy valami van rajta.  
Patkánya sötétszürke, már-már feketébe hajló bundájú arányos testű kis dög. Fekete gomb szemei mindig gúnyos-érdeklődőn csillognak, de hát egy patkánynál ki tudja azt eldönteni?
Előtörténet


„Nekem káosz kell, nem bírom a csendet, zaj kell, ami megöli a csendet” – üvölt a fülemben a zene, és kicsit sem bánom, csupán arra gondolok, hogy mennyire igaz ez a mondat rám is, sosem szerettem a rendezett nyugodt életet, és nem nekem való a szürke élet. Száznyolcvannal repesztek az én kicsikémmel, egy csodás fekete yamaha motor, és a szél cibálja lófarokba fogott hajam. Bukósisakot kéne viselnem, ehelyett csak egy széles szemüveget vettem fel, és bőr szerelést, hogy ne csapódjon nekem mindenféle kis sz*r bogár, meg egyéb. A városon át száguldok, ki a külterületre, ahol van egy kis dolgom. Persze hogy nem legális dolog, egy kis verekedés a környék keménylegényeivel, akik amolyan igazi szájkarate mesterek, de majd meglátjuk mihez kezdenek velem, hogy a szépfiús külsőmmel fogom őket a porba tiporni. Nem szeretem ha sértegetnek, ok nélkül meg pláne nem, olyanok akik nem is ismernek. Ch, szánalmas banda, nem szeretem az ilyeneket. Repesztek, és bedőlök az éles kanyarokban, aztán egyszer csak megérkezem, és bakancsos lábam leteszem a földre, leszállok a motorról, leállítom, és lazán nekidőlve várom, hogy megjelenjen a kis díszpinty banda. Lábammal adom az ütemet, és nem kell sokat várnom hogy megjelenjenek, egyetlen jó pont, legalább pontosak. Nofene. Közelebb érnek, és felismerek pár pofát a tömegből. A rasztás hajú Greg, a barna punk fejű Derry. A többire nem emlékszem és csak abban vagyok biztos hogy Derryvel fogok bajszot akasztani, ha lesz benne spiritusz.
- Nohát, eljöttetek… Meg vagyok lepve, azt hittem hiába jövök ide – mosolyodom el hidegen, szürkéskék szemeim gúnyos fénnyel csillannak meg, és ellököm magam a motoromtól, meg is ölném az itt lévőket ha valami baja esne a kicsikémnek. Megállok tőlük nem messze, kis terpeszben, és kihívóan felszegem az állam, kíváncsi vagyok, nekem mernek-e jönni. Oké, hogy nem tűnök valami erősnek, de attól még az vagyok és már egy ideje Kihívó szóval hozzá szokta ma kemény meccsekhez.
- Álmodozz csak, sose hagynám hogy egy magadfajta festett b*zinak legyen igaza – vág vissza vigyorogva Derry. Ahh, ez majdnem fájt az én érzékeny kis lelkemnek, de csak felnevetek a provokációjára, annyira átlátszó. Azt hiszi kicsit is érdekel, ki mit gondol rólam? Rég túl vagyok már azon hogy a külső alapján ítélkezzem, és nem foglalkozok olyanokkal, akik elítélnek emiatt.
- Bizonyára sz*r lesz neked ha szétrúgom a segged… - szólalok meg kissé lesajnálóan, ezúttal én provokálok, én jobb vagyok benne, amúgy is verekedni jöttem, nem bájcsevegni, azt máshol is tudok köszi. Kezdem elveszteni az amúgy sem túl sok türelmemet és félrebillentem a fejem. Egész aranyosnak tűnhetek ilyenkor, csak aztán megszólalok, és összetörik az illúzió, elfoszlik, és a rideg valóság marad.
- Halljátok fiúk? Ez a sz*rházi akar megverni – gratulálok, hogy ennél eredetibb eszébe sem jut, és a fiúk persze morognak, meg bátorítják a vezért, én meg kezdek tényleg nagyon türelmetlen lenni.
- Meg is foglak…. De azt is megértem ha túl gyáva vagy… és szükséged van segítségre is – vigyorodom el gúnyosan, mire felhörren, és végre megmoccan, elindul felém próbál fenyegetőnek tűnni, de én már nem ijedek meg tőle, nekem előnyöm van vele szemben, és különben is…. bűzlik az alkoholtól és egyébtől. Szánalmas ember…. Felém üt, mire elhajolok előle, és elkapom a karját, oldalra lépek, és megcsavarom, hogy fájjon, hogy baromira fájjon neki. Másik kezével is nekem jön, mire eleresztem, és ezúttal én ütök, keményen gyomorba és az sem zavar különösebben hogy közben leverte a vállam. Vissza fogja még kapni. kirúgom alól a stabil jobb lábát, és előre esik arccal, és a hátára lépek.
- Na akkor kinek is jár a pofája? Kérj bocsánatot tőlem, és hagylak futni… - másik lábam a tarkójára siklik, de szemeim nem kerülik el a kezét, sejtem, hogy ki akarja rántani alólam a lábaimat.
- Ha a lábamért nyúlsz teljes súllyal lépek a nyakadra és te ott maradsz. Holtan… szóval gondold meg és beszélj szépen - javaslom neki egészen kedves hangnemben, mire megdermed és vért köp oldalra, már amennyit tud ilyen helyzetben, és cifra káromkodás hagyja el a száját. Hát nem épp erre gondoltam.
- Hogy mondtad? – nehezedek rá egy kicsit, mire nyög és végre meghallom amit akarok. Na végre, elengedem, leszállok a hátáról, szürke ingén rendesen meglátszik a bakancsom nyoma. Nem az a látványos lábbeli, pusztán a kényelmes, és nehéz fajta hogy kellő erővel tudjak belerúgni abba aki az utamba kerül, és sérteget. A többiekre nézek, felvonom az egyik íves szemöldököm.
- Na, ki akar még belém kötni? – érdeklődöm, de valahogy senki sem kapálózik olyan vehemensen, mint amikor a sikátorban találkoztunk. Akkor nem volt időm rájuk, de most egyenlítettem a tartozást, magyarán immár semmi keresnivalóm nincs itt. Kiköpök, és megfordulok hogy a motorom felé menjek és valami értelmesebb elfoglaltságot találjak magamnak, mint ezek a balfácánok. Felszállok a motorra, beindítom, és gázt adok, nagy porfelhő közepette húzom el a csíkot innen, nem lenne jó ha kiderülne mibe keveredtem, a drága Rey nem nézné jó szemmel. Bár mit igen? Az az érzésem hogy nem kedvel engem különösebben, főleg hogy mikor a városba jött és a vezérünk lett, én megindultam felfelé a ranglétrán, kifejezve nem tetszésem, és most már a kihívója vagyok. Egyszer ki fogok hívni, de még nem állok készen, még kell egy kis idő hogy felkészüljek a harcra vele. Áh nem akarok vele foglalkozni, túl unalmas, túl erkölcsös figura, inkább átadom magam a száguldás és a szabadság élvezetének, és repesztek tovább hazafelé. A visszadugott fülhallgatómba felhangzik az újabb szám, amit oly jól ismerek már.
~ Born to be wild….~
____________________
"Gonosz vagyok. Ez ugyebár nem hit dolga."
Vissza az elejére Go down
 

Syrius Blint

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Azgard, menedék a világok között  :: Alternatívák - OOC :: Előtörik karilapok-