Azgard, menedék a világok között

Átkozottak menedéke, avagy ide fuss ha nincs hova...
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Latest topics
» Jamie diaries
by Alec Nyrani Csüt. Nov. 30, 2017 9:48 pm

» Elena kódja és más szépségek
by Alec Nyrani Csüt. Nov. 30, 2017 7:56 pm

» Theo notesze
by Alec Nyrani Hétf. Nov. 27, 2017 12:30 am

» Drake szd
by Alec Nyrani Hétf. Nov. 20, 2017 1:43 am

» Arzen poison
by Alec Nyrani Pént. Nov. 17, 2017 5:42 pm

» Sharmila szd
by Alec Nyrani Hétf. Nov. 13, 2017 10:38 pm

» Keith szd
by Alec Nyrani Szomb. Nov. 11, 2017 7:45 pm

» Artemys szd
by Alec Nyrani Csüt. Nov. 02, 2017 3:34 pm

» Keegan szd
by Alec Nyrani Szer. Nov. 01, 2017 5:04 am

A hónap reagolói
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (20 fő) Kedd Okt. 29, 2013 11:12 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Valamicsoda

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Ember
Hozzászólások száma :
481
Join date :
2010. Jan. 20.
Age :
132
Tartózkodási hely :
Azgard
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Valamicsoda   Kedd Szept. 19, 2017 2:08 pmEarnen & NimellosFia válaszára szíve nagyot dobban. Nincs tetszésére a felelet, hiszen tudja jól, hogy ki a trónörökös. S ennek fényében nem szabadna egy leendő vezetőnek ilyen könnyedén vennie a dolgokat. Tudja, hogy sokat kell még tanulnia, de igyekszik minden szavával tanítani a fiút.
- Egy napon, mikor az én napom végleg nyugovóra tér, a korona a Te fejedre kerül majd, Fiam. Azt akarom, hogy mindig készen állj rá. Ezért, kérlek, viselkedj felelősségteljesebben! - szemei szigorúak, de képtelen magában tartani mosolyát. Még ha dorgálásnak is tűnik a trónusról elhangzott prédikálás, inkább csak aggódik. Fiatal még gyermeke, de ez nem azt jelenti, hogy a kötelességeit könnyedén szabad vennie.
- Tudom, néha túlságosan féltelek, de nekem már csak Ti maradtatok. - tekintete szomorúra vált, mikor Ariennere gondol. Egykori szerelme itt hagyta őket. Nem haragszik rá. Hogyan is tehetné? Mégis, a nő hiánya szinte mardossa a király szívét. Szeretett felesége büszke lenne, ha látná a két gyermeket. Ám, a nő anyai féltését, bölcs tanácsait még a király sem tudja helyettesíteni. Teszi a dolgát, a maga módján, ahogyan egy özvegyen maradt király csak tenni képes.
Aztán, mikor fia csatlakozik hozzá a vacsora asztalnál, mosolyra görbülnek ajkai. Szeretne több időt tölteni fiával, kiváltképpen jól esik szívének az ifjú társasága, mégis, a birodalom ügyei nem engednek többet nekik. Most legalább együtt lehetnek, így a király szíve is boldog e percekben.
Néhány falat és egy kupa ital elfogyasztása után végül fiára tereli a szót. Nem célja az, hogy kellemetlen helyzetbe hozza, mégis, nyugodt körülmények között talán könnyebben meg tudják beszélni a dolgot, így nem tartja magában kérdését. Aggodalmai nem valótlanok. Tudja milyen veszély fenyeget a határokon túl. Nemcsak vadak lesnek a legsötétebb barlangokból. Alfheim állandó háborúban áll a sötét elfekkel, kiknek egyetlen célja, hogy kiirtsák fényes társaikat, és elfoglalják a zöld bolygót. És nem ők az egyetlenek. Egyre többen érkeznek a Bifröstöt megkerülve, átjárókon vagy éppen olyan hajókkal, melyeket még soha nem láttak ezelőtt.
- Mindig ébernek kell lennünk, Earnen! ... De nem úgy, hogy Alfheim leendő uralkodója teszi kockára az életét, hogy a határokon túl merészkedve betolakodókra vadásszon. Az a felderítőink feladata! - tekintetét fiáéba fúrja, s megköveteli annak figyelmét. - A herceg vagy! Nem lehetsz ily vakmerő! Elrielért is Te felelsz, amikor őrjáratoztok. Mit tennél, ha a sötét elfek magukkal vinnék? - kérdésére ezután némán megvárja a választ, majd kitekint a Birodalomra. A teraszról látszik Alfheim hegyeken és erdőkön túli vidéke is. Olyan sötét helyek fekszenek a horizont távoli pontjain, melyek még Nimellos király szemei elől is rejtve vannak. Pár pillanatig elidőzik a képen.
- Miféle pletykákat hallottál, Fiam? - szemeit nagyra nyitva várja a fiú válaszát. Minden érdekli, kiváltképp, ha netán valami a Birodalom békéjét fenyegeti...
____________________
"A szépség nem árulás, aminek te képzeled, inkább ismeretlen föld, hol ezer végzetes baklövést követhetünk el. Sötétlő és közömbös erdő, hol nincs jelzőtáblája a jónak és a rossznak."
Vissza az elejére Go down
http://azgard.forumotion.com
 

Valamicsoda

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Azgard, menedék a világok között  :: Alternatívák - OOC :: Reag kódok-