Azgard, menedék a világok között

Átkozottak menedéke, avagy ide fuss ha nincs hova...
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Latest topics
» Shuusei szd
Midnight szd Icon_minitimeby Alec Nyrani Vas. Május 05, 2019 7:43 pm

» Keagan szd
Midnight szd Icon_minitimeby Alec Nyrani Kedd Ápr. 23, 2019 1:40 pm

» Crystal szd
Midnight szd Icon_minitimeby Alec Nyrani Vas. Márc. 24, 2019 1:43 pm

» Abigail szd
Midnight szd Icon_minitimeby Alec Nyrani Szer. Márc. 20, 2019 7:37 pm

» Ryu hsz livin
Midnight szd Icon_minitimeby Alec Nyrani Kedd Márc. 05, 2019 8:57 pm

» Kain szd liv
Midnight szd Icon_minitimeby Alec Nyrani Szomb. Feb. 09, 2019 3:09 pm

» Sean szd livin
Midnight szd Icon_minitimeby Alec Nyrani Vas. Feb. 03, 2019 4:12 pm

» Evan szd
Midnight szd Icon_minitimeby Alec Nyrani Csüt. Jan. 10, 2019 9:39 pm

» Nikolai szd
Midnight szd Icon_minitimeby Alec Nyrani Szomb. Dec. 22, 2018 1:21 pm

A hónap reagolói
Alec Nyrani
Midnight szd Vote_lcapMidnight szd Voting_barMidnight szd Vote_rcap 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (20 fő) Kedd Okt. 29, 2013 11:12 am-kor volt itt.

Share
 

 Midnight szd

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Alec Nyrani
Ember
Hozzászólások száma :
545
Join date :
2010. Jan. 20.
Age :
134
Tartózkodási hely :
Azgard
Felhasználó profiljának megtekintése
Midnight szd Empty
Tárgy: Midnight szd   Szer. Júl. 19, 2017 12:06 am

Nice, you have assume,
I have feelings

Sokszor gondolok rá, hogy nem kellene ezt csinálnom ezzel a kis családdal, hiszen ők annyira rendesek és ártatlanok. Én nem vagyok elég jó hozzájuk, és a sötét valóm árnyékként borul a világra ami Sebastian maszkja alatt rejtőzik. Még a nevem sem ez. Halványan még emlékszem rá de már az sem én vagyok, évek óta nem. Az a gyermek meghalt, és Midnight maradt. Egyszerűen csak Midnight.
- És ebben a szent hitedben nem tudlak megingatni, ugye? - csóválom meg a fejem ahogy rápillantok, és megsimítom az arcát. Nem ő tehet róla hogy az én életem egy ekkora hazugság. Szinte semmi nem igaz belőlem, még a nevem sem. A Nova Hadtest sem tudja a nevem csak azt hogy Midnight és csak fantom képük van rólam, ami meg semmi. Ott járok kelek az orruk előtt és mégsem vesznek engem észre.
- Tudom, Édes. Sokszor van igazam - mosolyodom el könnyedén, felemás mosollyal ami lehet kedves is, meg nem is attól függően, hogy kire villantom. Nyda felé persze szeretetteljes a gesztus. Olyan emberé aki élete asszonyával találkozott és nem képes elhinni micsoda szerencséje van. Az én szívem kihűlőben van.
- Nem hinném. Azért mindenkit megvisel ha egyedül marad két gyerekkel, és a másik fél nem túl tisztességesen távozik. Wayne-nek meg kellett értenie hogy ez már azelőtt probléma volt hogy elment volna egyáltalán - hiszen elég éles szemű gyermek, és tudom hogy előbb utóbb engem is kiszúr majd a maszkom alatt egy óvatlan pillanatban.
- Mindegy. Elment és ezzel tett neked és a kicsiknek a legjobbat. Ide nem teszi vissza a lábát többet, ezt megígérem neked - pillantok rá komolyan hiszen halott. Hogyan is jöhetne onnan vissza? Tettem róla hogy ne zavarhasson több vizet a kelleténél, mert nem hiányzik egy balhé. Elintéztem szépen csendben.
- Talán neked igen, másoknak talán kevésbé vagyok tökéletes és ember - nevetek fel ahogy kifelé indulok lassan, de még megállok ahogy a válásról beszél hogy mennyit kell várni hozzá hogy halottnak nyilvánítsák a férjet. Hm, ez könnyedén megoldható, és van egy behajtatlan tartozásom egy nekromanta felé amit ideje lesz levernem.
- Nyugi, megoldjuk. Nem fog ez évekig tartani bízz bennem - kacsintok rá és kimegyek hogy megkeressem a gyerekeket, akik még nagyban játszanak kint a ház körül. Miana persze azonnal szalad ahogy meglát, és kicsit lassabban ugyan, de Wayne is előkerül, és együtt megyünk be a házba.
Kézmosás után beáramlunk a kis konyhába és a kicsik is felülnek a székekre, én meg kérdezek. Wayne és Miana is segít a terítésben és pikk pakk készen leszünk, mire az étel az asztalra kerül.
- Megterítve - jelentem be, és Nydával együtt én is odatelepszem az asztalhoz mellé és figyelek a kicsikre. Wayne-t kérdezgetem ahogy mesél az iskoláról, és szerencsére már nem elleségnek lát és bizalmas felém. Valahol mélyen meghatna a jelenet. Sebastian persze elolvad a felszínen és visszapakolja a falatokat Mianának hogy neki nőnie kell. Idilli és kívülről látom magam szinte ahogy ezt csinálom. Tudatos, felépített forgatókönyv az egész de akkor mégis... miért csinálom mégis minden alkalommal?
Én is befejezem az evést és adogatom a kislánynak a tányérokat hogy vigye őket oda az anyjának és meleg mosollyal simogatom meg a haját az apró puszijaira. Addig Wayne-el beszélgetek, és jön a desszert.
- Persze, mindenképpen meg fogom kóstolni ha már a Mama ennyit fáradozott vele - mosolyodok el, bár nem vagyok nagyon édes szájú. A cukrokkal azért vigyáznom kell nem vagyok rá teljesen immunis, de szerencsére eleve sokat mozgok és így nem marad rajtam semmi extra súly csak az izmok és a testzsír arányom is már már egészségtelenül kevés. Bár, nekem ez a normális.____________________
"A szépség nem árulás, aminek te képzeled, inkább ismeretlen föld, hol ezer végzetes baklövést követhetünk el. Sötétlő és közömbös erdő, hol nincs jelzőtáblája a jónak és a rossznak."


A hozzászólást Alec Nyrani összesen 22 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 31, 2018 4:46 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
http://azgard.forumotion.com
Alec Nyrani
Ember
Hozzászólások száma :
545
Join date :
2010. Jan. 20.
Age :
134
Tartózkodási hely :
Azgard
Felhasználó profiljának megtekintése
Midnight szd Empty
Tárgy: Re: Midnight szd   Hétf. Júl. 31, 2017 12:59 am

Nydia & Midnight
Nice you assume, I have feelings
Sosem gondoltam volna hogy egyszer a Zenn-La-n kötök ki, mint valamiféle második otthonként, és ide fogok jönni két munkám között egy kicsit kikapcsolódni, és azt tettetni hogy élek, és vannak érzéseim.
A házat nézve eszembe jutnak dolgok, amiket sosem hittem volna hogy az életben meg fogok tenni. Hogy lesznek gyerekeim, például, mert valahol... Sebastian annak tekinti őket, én meg... Hagyom, hadd szívjon be magába ez a szerep, hadd viselkedjek úgy, ahogyan kellene, és nem úgy, mint ahogy természetem szerint tenném. Szükségem van a látszatra, hogy nem az vagyok, aki. Ráadásul, Nydia is csak valahogy beférkőzik a bőröm alá, nagy őzike szemeivel és őszinte, nagyon beszédes arcával és gesztusaival. Annyival jobb nálam, annyival tisztább és ártatlanabb. Amire valamiért szükségem van, még nem tudom miért.
Annyira, hogy egyszer csak azon kaptam magam hogy Wayne-nek segítek repülő modellt építeni, mert nem boldogult egyedül, és végül lejjebb adta a büszkeségét, és odajött hozzám. Végül sikerült megépítenünk együtt a modellt.
Jó érzéssel tölt el, ahogy Nydia a nyakamba bújik, és érezhetem ismerős, 'otthon' illatát. Hajának természetes aromáját, amit semmilyen sampon és parfüm nem tud elnyomni. Halvány mosollyal nézek le rá, arra, hogy aggódik értem.
- Ugyan Édes, nem lesz semmi bajom. Igen tudom, egyszer sérülten találtál meg, de az véletlen volt - teszem hozzá, és a szemem se rebben. Pedig aligha lehet véletlennek nevezni, hogy a bolygók közti egyik legjobb börtönbe vitettem magam, és onnan meg is szöktem, másodmagammal. Életem egyik legjobb és legutálatosabb munkája is volt egyben, de végül a Gyűjtő mégis belátta hogy nekem van igazam, és megfizetett. Mert volna máshogy dönteni, ma nem lenne Gyűjteménye a tudástérben.
Gonoszkodva hagyom hadd nyújtózkodjon, és elmosolyodom a kis bosszúra, lesz ennek még foganatja, később, amikor már csak kettesben leszünk. Letelepszem az asztalhoz és odatámasztom a gitárom is, mert még azt sem tettem le, és a benne hozott krediteket is odaadom majd később, megint egy fél fizetésem, de ők több hónapig elélnek belőle, mert Nyda okosan bánik a pénzzel, és a gyerekei megérdemlik. Ahogy azt is, hogy az a féreg soha ne jöjjön ide vissza.
- Tökéletes lesz, egy fél szarvast is meg tudnék enni - teszem hozzá, ahogy figyelem hogyan serénykedik a konyhában, és el kell ismernem, istenien főz, még a legegyszerűbb dolgokat is olyan ízletesre csinálja, amilyet máshol még sosem ettem. Megvárom amíg megsüti és közben a fejem támasztom az asztalon, és formás alakját vizslatom. A gyerekek eltűntek valamerre, azaz Wayne, mert Miana még pislog mint aki nem tudja eldönteni mit akar, de végül Wayne elviszi magával. Ahogy tálal, kezembe veszem az evőeszközöket, és nekilátok  jóízű ebédnek, vagyis inkább már közel vacsinak mert erősen a délutánban járunk.
- Ő? Ugyan, olyan opció nincs hogy ő nyerjen. Ha ettem, ránézek arra a fránya szekrényre és segítek összerakni jó? - pillantok rá, ahogy bekapok egy falatot, és majdnem felnyögök. Meleg, omlós és ízletes. Bár a mosolyom annak is szól, hogy tudom hogy Nyda nem túl jó az ilyen összerakós dolgokkal, és rendszerint valami ilyesmire toppanok be.
- Nem tudom, egy hétig biztosan, utána pedig ahogy felhívnak. Elég húzós két hetem volt, most rám fog férni egy kis lazulás - mondjuk semmi extra nem volt, de az emberek elfáradnak két hét munkában, szóval én is ezt szoktam mondogatni. Kell a pihenés, és alapvetően tényleg jól érzem itt magam, ebben a csöpp kis házban. A földön valóságos palotám van ehhez képest, mégis... Ide hamarabb jövök mint oda. Közben ahogy kicsit megállok az evés közben a gitáromhoz nyúlok és a felső zsebéből előszedek egy marék kreditet, különböző értékűek, és közel félmilliónak felel meg. Az még itt is nagyon sok pénz, de hát aki engem felbérel az meg is tud fizetni, és még sosem mondtam vissza munkát.
- Ezeket neked hoztam. Itt jobb helyen van, mint a széfemben porosodva - mosolyodom el ahogy folytatom az evést. Addig hagyom, hadd számolgassa meg, és egye el a helyére, ahol a többit is szokta tartani. Megeszek mindent a tányéromról, és az üreset tolom csak el.
- Hát ez nagyon jól esett, köszönöm - jegyzem meg, és elégedetten tele hassal dőlök hátra. Úgysem jelenik meg egyetlen gramm felesleg sem a testemen. Az anyagcserém legalább háromszor gyorsabb mint egy emberé.#nagyonnemfa

____________________
"A szépség nem árulás, aminek te képzeled, inkább ismeretlen föld, hol ezer végzetes baklövést követhetünk el. Sötétlő és közömbös erdő, hol nincs jelzőtáblája a jónak és a rossznak."
Vissza az elejére Go down
http://azgard.forumotion.com
 

Midnight szd

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Azgard, menedék a világok között  :: Marvel-