Azgard, menedék a világok között

Átkozottak menedéke, avagy ide fuss ha nincs hova...
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
új hozzászólások
» Mért húzza szét?
Yesterday at 2:20 pm by Alec Nyrani

» Ian szd ar
Yesterday at 2:10 pm by Alec Nyrani

» Valamicsoda
Yesterday at 2:08 pm by Alec Nyrani

» Leonard V anc
Yesterday at 1:54 pm by Alec Nyrani

» Lopkodások Silről
Vas. Szept. 10, 2017 8:44 pm by Alec Nyrani

» Akármi kód miritől
Pént. Szept. 08, 2017 9:02 pm by Alec Nyrani

» Paris szd
Kedd Szept. 05, 2017 2:51 pm by Alec Nyrani

» Milo das
Hétf. Szept. 04, 2017 12:05 am by Alec Nyrani

» Valda szd AR
Vas. Szept. 03, 2017 2:52 am by Alec Nyrani

A hónap reagolói
Alec Nyrani
 
Statistics
Összesen 27 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Lyla Collins

Jelenleg összesen 1143 hozzászólás olvasható. in 309 subjects
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (20 fő) Kedd Okt. 29, 2013 11:12 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Kaname szd áv

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Ember
Hozzászólások száma :
411
Join date :
2010. Jan. 20.
Age :
132
Tartózkodási hely :
Azgard
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Kaname szd áv   Szer. Okt. 26, 2016 2:08 pmRichard
&
Kaname
Idézet
Mára már nincs más tervem. Semmit nem terveztem csinálni ma már azon kívül hogy idejöttem. Ez nem üzlet, ez egy szabad nap, amikor a régi ismerősök elbeszélgetnek egy egész éjjelt. Pontosan ez a tervem, és felsétálok a lépcsőn a találkozó helyéig. Nem aggódok amiatt hogy elkésnék.
A kedves üdvözlés után, keresek egy kis nassolni valót, amennyi időt mi már átbeszéltünk, nem hinném hogy bármelyikünk is szégyenlős lenne.
- Köszönöm, azt hiszem ezt elfogadom - veszek egy vértasakot, amit majd lustán elfogyasztok, és elfoglalom a helyem vele szemben. Nem érzek túl nagy mozgás a hotelben, noha tudom hogy Richard legifjabb gyermeke örökmozgó, nagyon hasonlatos Noelhez aki bár nem az én fiam, mégis a klánom része és így ugyanúgy gondoskodok róla, mint bármely más tagról, de tudnom kell ki ő pontosan. Nos, ezért vagyok itt.
- Igen, sajnos ott nem tudunk beszélni, de mérhetetlenül kíváncsi tettél ami azt illeti és alig vártam hogy ideérjek - mosolyodom el, és ez nem csupán formaság, amit mindig illik elsütni, tényleg érdekel, hiszen Richard nem egy pletykás vámpír, és ha nem lenne holt biztos az információja, nem említette volna. Türelmesen várom hogy adagolja nekem az információt.
- Szóval Raul? Tény és való én is hallottam már a munkásságáról, ő olyan tényező amit még mi sem hagyhattunk figyelmen kívül. Bár a munkásságát nem vizsgáltam meg részletesen, az az érzésem hogy te igen - mosolyodom el, és belekortyolok a vérbe. Egyetlen csepp sem megy kárba, tudok kultúráltan szépen inni. Hallgatom tovább.
- O szóval utolérte a kamaszkori lázadás. Bár meg tudom érteni, senki nem akarja hogy az apja fiaként emlegessék, és nem úgy mint egy saját kutatási eredményekkel rendelkező embert. A tudós gyermeknek átok az ilyen apa, a hírnév és nyomás miatt is - sóhajtok fel és határozottan összevonom a szemöldököm. Érzem a rosszallást régi barátom hangjából, és bevallom magam is osztozom az érzésben. Noel mesélt nekem egy két dolgot Gerardról és ez alapján...ha Staten Islandra teszi a lábát abban a pillanatban halott.
- Ha rajtam fog múlni, nem is fog létezni amennyiben a klán területére teszi a lábát. Mivel Noel már hozzám tartozik, jogomban áll eldönteni hogy ki jelent veszélyt rá és a klánomra és én úgy döntöttem teszek neki egy szívességet azzal, hogy kivégzési parancsot adok Benoitra amennyiben idejönne - szólalok meg, mert ezzel ugyan kockáztatok, de az ilyen söpredéknek nincs helye a társadalmunkban. A szigetemen legalábbis biztosan nincs. El fogom pusztítani ha rajtam múlik. Egyre inkább úgy érzem helyesen döntöttem el.
- Tényleg egy ritka nagy barom. Tudom hogy Noel nem tanult semmit a teremtőjétől, ezt ő maga mesélte el nekem, és teljesen megdöbbentett hogy beállított egymaga a szigetre és annak sem volt tudatában hogy ezzel veszélybe sodorta saját magát. Felelőtlennek gondoltam, de a szavai mögött nem a nem akarás állt, hanem sokkal inkább nem tudás. Hogyan kérhetnék számon rajta valamit, amit soha, senki nem tanított meg neki eddig? - kérdezem drámai sóhajjal, ahogy újabbat kortyolok, és elgondolkozok egy kicsit. Az az érzésem hogy Richard is szívesebben látná napozni ezt a Benoit-ot.
- A válasz az, hogy okosan csinálta. A meglett korú vámpírt nem érdekelte többé Noel, miután nem tudott belőle kihúzni semmit és nem volt hasznára. Így érthető módon nem is sokat tett azért hogy vele maradjon, és nem figyelt rá - válaszolom meg a kérdését, enyhe kérdő hangsúllyal. Akár lehet az is hogy nincs igazam, bár kétlem hogy ne lenne.
- Oh igen, már rájöttem magam is hogy egy csiszolatlan gyémánt, és nem fogom őt kiadni. A klán törvénye felülírja a teremtő és gyermek közötti kapcsolatot, így hát nem követelhetik vissza. A vérét vettem, és a vérem vette, most már Staten Island az otthona. Tisztelem benne a függetlenségét és azt a ragaszkodást, amit Raul felé tanúsít. Ha beszélni tudnál vele alkalomadtán, elmondanád neki hogy vigyázok a fiára? - pillantok rá. Feltett szándékom megismerkedni ezzel a férfival is, de nem akarom Noeltől elszakítani az egyetlen emberi kapcsolatát. Ahhoz azonban, hogy találkozzanak, meg kell tanulnia minden körülmények között koncentrálni az éhségét, és vérszomját.
- Fogalma sincsen hogyan működik egy klán, de lelkes és nyitott, és az embereim szerint szomjazza a tudást. Egy független lényt, szabályok közé kényszeríteni nem könnyű de véleményem szerint nem is megoldhatatlan. Nézd meg Nassyr fiamat... - mosolyodom el. Na ővele aztán évtizedeken át kemény harcot folytattam.
- Raul hogyan érezhet Noel iránt? Még mindig a fia és gondolom aggódik. Senki nem bánná ha kihúznék egy tényezőt a képletből, ugye? - mosolyodom el kissé lassan, mint ahogy az oroszlán szokott a nyúlra nézni, támadás előtt.    


Music ©

____________________
"A szépség nem árulás, aminek te képzeled, inkább ismeretlen föld, hol ezer végzetes baklövést követhetünk el. Sötétlő és közömbös erdő, hol nincs jelzőtáblája a jónak és a rossznak."
Vissza az elejére Go down
http://azgard.forumotion.com
avatar
Ember
Hozzászólások száma :
411
Join date :
2010. Jan. 20.
Age :
132
Tartózkodási hely :
Azgard
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Kaname szd áv   Vas. Május 28, 2017 2:04 amNoel & Kaname
Az az érzésem, hogy jelenleg én és a klán vagyok a legjobb dolog ami Noellel történhetett, mert kevés olyan klánt ismerek akik megértéssel fogadták volna. Mondjuk mehetett volna még Manhattanba is, de ha már így alakult, akkor nem engedem tovább menni, hátha bevonzom a teremtőjét is, akire már fenem a fogam.
- Nos igazán örülök hogy haladsz a tanulással. Ne aggódj, nem vagy még elkésve, be fogod hozni amit eddig nem tudtál megtanulni - mosolyodok el, hiszen lehetősége lesz rá hogy mindent behozzon, a klán nagy és a sziget is elég sok lehetőséget nyújt, mint tanulási lehetőség. Feltételezem hogy elég dolgot kell betolnia, de abban is biztos vagyok hogy meg fogja oldani annak fényében amit Richard is mesélt róla. Eléggé talpraesett kölyök, és lelkesnek is látom, és nem tagadom valahol azért kicsikét szórakoztat is hogy elém állt ilyen üzleti tervekkel. Felkuncogok, hiszen jó maga a terv, és nem is vetem el a hajókkal való foglalkozást, de azért visszakérdezek és rámutatok a tökéletes tervének hibáira.
- Jól van, szép mentés volt. Még nem mondok rá semmit egyenlőre, se igen se nemet, mert utána fogunk nézni ezeknek a lehetőségeknek Nassyrral, hogy ezt hogyan és hol lehetne kivitelezni. Nem csak a forgatókönyv, ez sok engedélyen és hivatalos papírmunkán is múlik hogy megoldható-e - válaszolok, hiszen ez nagyszabású terjeszkedés lenne, bár a víz közel van és innen akár kisbuszokkal is lehetne odamenni esténként, ahol hangulatos kis műsor lehetne, és étterem. Hm, nem is olyan rossz gondolatok.
- Valóban érdekes, hogy nekik ennyire bejött, de megvannak ezeknek a maguk trükkjei. Tudod, amikor valami új látnivalót akarsz létrehozni, mint esetedben a kalózhajók, előzetesen kell igényfelmérést is csinálni, és előfoglalásokat hogy amikor már látogatható állapotba kerül, rögtön az első nap legyenek vendégeid, és ne üresen álldogáljon - teszem hozzá, hiszen ezek üzleti fogások, nem várhatom el tőle hogy tudja, de ha érdeklődik ezek iránt, akkor majd megtanulja szépen, hiszen sokan foglalkoznak itt a szigeten üzlettel, és maga a Cerberos is az, és dübörög. Kell is a bevétel, hiszen nagy klán vagyunk, és nem akarom hogy nélkülözzünk, ha már egyszer haladhatunk a korral, miért ne tennénk meg?
- Az ötlet maga egyébként tényleg nem lenne rossz, de kivitelezni kissé nehézkes lenne egyenlőre, még neked is. Egyébként is, nem kell rohanni, van elég időd mindenre, és egyszerre csak egy projecten törd a fejed, de azon teljes gőzzel - mosolyodok el, hiszen vámpír, ideje mint a tenger, és inkább csináljon egyenlőre egy dolgot, de azt száz százalékos odafigyeléssel, és ha már megtanulta hogy mire figyeljen, akkor mehet egyszerre kettő vagy több is. Így tanul az ember.
- Ahha, komolyan. Egy rendezvény lebonyolításakor arra törekszel hogy minden a helyén legyen, nem? Ehhez tudni kell, ki hol van, mi mikor kezdődik, és rá kell számolni időt mert lesznek olyan vendégek akik nem találnak semmit, és késnek és pontatlanok és minden. Viszont, ha meg is csinálnánk ezt a hajót, ami neked is remek lenne gyakorlásként, akkor valakinek teljes felelősséggel vinnie is kellene. Fel készültél rá hogy menedzseld is a vállalkozásodat? Hogy a kalózhajód üzleti részével és a vendégekkel foglalkozz minden este? - kérdezem, hiszen kell egy felelős ehhez és ki lenne erre jobb, mint az aki kitalálta? Jó lecke lenne ez neki is, és persze lennének mellette segítők akik jártasak az ilyesmiben hiszen nem tudhat mindent magától, de megtanulható főleg ha gyakorlatban látja ezeket. Úgy tanulja meg a legjobban.
- Nos, kevésbé érdekelt hogy mi volt itt, vagy mi nem amikor megvettem a telket de érdekes hogy egy pogány temető volt itt. Vikingek? Kiterjedt kutatást végeztél úgy látom - biccentek elismerően. Szeretem ha valaki lelkiismeretesen utánajár dolgoknak, és nem kell utána még apróbb cseprőbb infók miatt feltúrni mindent. Noel alapos, és ez később még jó hasznára lesz majd. Elmosolyodom ahogy összefoglalja a klán lényegét.
- Igen ez egy helytálló hasonlóság, csak a farkas falkáknak más, sajátos törvényeik vannak, de hellyel közzel hasonló struktúra szerint működnek mint mi. Ezért kell egy erős vezető és erős csapat, mert egyik sem ér semmit a másik nélkül. A vezetőnek emberek kellenek, akikre támaszkodhat, az embereknek vezető aki vezeti őket. Igen, és büszke is vagyok rá hogy milyen remek klánt kovácsoltunk össze. Nem csak én, hanem ez mindannyiunk érdeme. A tiéd is lesz, ha teljesen beilleszkedsz - bíztatóan mosolygok, hiszen azért amit itt felépítettem nem kevés, az pedig hogy szerencsés vagyok szomszédsággal is, Richarddal még inkább megkönnyíti a helyzetet.
- Biztos vagyok benne, hogyha kellően figyelsz és megismered a tagokat magad is tudsz majd viszonyítani. Ahhoz hogy jó vezető legyél ismerned kell a tagjaidat és elérned hogy bízzanak benned, kövessenek és tiszteljenek - egy nap még ő is lehet klánvezér. Semmi sincsen kizárva, és még fiatal bármi lehet belőle.  


♪ Zene ♪

@


____________________
"A szépség nem árulás, aminek te képzeled, inkább ismeretlen föld, hol ezer végzetes baklövést követhetünk el. Sötétlő és közömbös erdő, hol nincs jelzőtáblája a jónak és a rossznak."
Vissza az elejére Go down
http://azgard.forumotion.com
 

Kaname szd áv

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Képregények

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Azgard, menedék a világok között  :: Alternatívák - OOC :: Reag kódok :: Árnyvadász-