Azgard, menedék a világok között

Átkozottak menedéke, avagy ide fuss ha nincs hova...
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Latest topics
» Eternitys cuccok
by Alec Nyrani Yesterday at 5:52 pm

» Sam reag stiv nekem
by Alec Nyrani Hétf. Okt. 16, 2017 2:06 am

» Schneizel szd
by Alec Nyrani Szomb. Okt. 14, 2017 8:33 pm

» Solomon szd anc
by Alec Nyrani Vas. Okt. 08, 2017 11:12 pm

» Elena kódja és más szépségek
by Alec Nyrani Csüt. Okt. 05, 2017 12:09 am

» Petronia szd
by Alec Nyrani Szer. Okt. 04, 2017 4:13 pm

» Alfie sarok
by Alec Nyrani Pént. Szept. 29, 2017 1:41 am

» Theo notesze
by Alec Nyrani Kedd Szept. 26, 2017 7:20 pm

» Jcink kód
by Alec Nyrani Hétf. Szept. 25, 2017 12:23 am

A hónap reagolói
Alec Nyrani
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (20 fő) Kedd Okt. 29, 2013 11:12 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Keith tad szd

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Ember
Hozzászólások száma :
430
Join date :
2010. Jan. 20.
Age :
132
Tartózkodási hely :
Azgard
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Keith tad szd   Hétf. Szept. 19, 2016 9:10 pm
Heaven & Keith

Farkas farkas, ki a házból....

A nőkkel csak a baj van. Nem emlékszem már pontosan ki mondta ezt a bölcs gondolatot, de újra meg újra belátom hogy igaza volt, tényleg elég problémásak, és nekem kettő is kijutott, mintha nem lenne bőven elég egy húgica. Nem, nekem kellett még egy. Ráadásul olyan, aki még faképnél is hagy. Engem. Engem nem szokás csak úgy ott hagyni, és éppen egy inget rángatok magamra idegesen, a fekete atlétám fölé, és már indulok is hogy visszaráncigáljam azt a nőszemélyt. Mehetnék ugyan autóval is, de ha csak úgy húzom ki a lakásból hogy elvonszolom La Pushig akár a hajánál fogva az mégis csak hatásosabb. Valahol a kettő között állapodok meg, és motorral közelítem meg a házát, azt a házat ahol egy halandóval lakik, a testvérével. Nem érdekel. Neki nem itt van a helye, hanem nálam. Az akaratomat pedig véghez is viszem, ahogyan mindig is tettem, nem érdekel mit kell érte elpusztítanom, min és kin kell érte átgázolnom, nekem semmit nem jelentenek már az emberi kapcsolatok, és egyszerűen hagyom hadd árasszon el a düh, csapjon át rajtam, és csituljon el. Ez nem jó, ez az a bizonyos vihar előtti csend, és még fokozza a hatást az arcomon lévő gunyoros kis félmosoly. Hát igen, neveztek már démonnak is, aki az ördög legjobb barátja, nem értem mire fel.
Leparkolom a motort nem messze a Pearson háztól, és gyalogosan közeledek, és nem titkolt szándékom hogy berúgom az ajtót, kezdő lendületből. Közém, és a prédám közé mer állni.
- Heaven. Gyere ki azonnal, és megkímélem az ajtót a kiszakadástól, és ha kijössz elérheted hogy jó kedvem legyen és ne akarjak ártani az egész nyomorult kis utcának, kezdve a rokonaiddal. Mit választasz hát? Törjem be az ajtót? - állok meg az ajtó előtt, és az előbbi kis monológot intézem felé köszönés gyanánt. Hallom hogy bent van, és kifinomult érzékeim azt is megállapítják hogy olyan ideges, hogy majd felrobban. Helyes, ezek szerint várt engem. Neki támaszkodom lezseren az ajtófélfának, és a légzését hallgatom, eléggé zaklatottnak érzem.
- Gyerünk már, nem érünk rá egész nap! - sürgetem meg kicsit, és jól hallhatóan el is hátrálok hogy lendületet vegyek, ha esetleg mégis be kell rúgnom az ajtót. Mert megteszem, minden gátlásosság nélkül, és nem fog érdekelni hogy leszakad a helyéről. Nem az én ajtóm.With love and late | Runnin' |
©️

____________________
"A szépség nem árulás, aminek te képzeled, inkább ismeretlen föld, hol ezer végzetes baklövést követhetünk el. Sötétlő és közömbös erdő, hol nincs jelzőtáblája a jónak és a rossznak."


A hozzászólást Alec Nyrani összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 16, 2017 5:57 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
http://azgard.forumotion.com
avatar
Ember
Hozzászólások száma :
430
Join date :
2010. Jan. 20.
Age :
132
Tartózkodási hely :
Azgard
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Keith tad szd   Szer. Júl. 26, 2017 1:57 am


Haven & Keith
Be brave, my little wolf...


Ahogy beenged, felmérem a lakást, és körbeszimatolok egyetlen pillanat alatt, nem akarok kellemetlen meglepetéseket. Éppen elég dühössé tett a tény, hogy elhagyta LaPusht. Nem szeretem ha valami nem úgy történik ahogy azt én elképzelem, és ez általában mindig dühössé tud tenni. Most is dühössé tesz hogy nem maradt ott a rezervátumban.
Nem esett nehezemre kitalálni, hogy hol keressem mert ismerem már ennyire, másfelől pedig remek az orrom, nem hiába vagyok farkas már egy jó ideje. Volt időm gyakorolni, és volt időm élni mindenféle stílusban és még mindig gondtalanul haladok át az életen, egyszerűen csak nem egyedül, hanem Havent akarom. Nem tudom miért, de vele minden valahogy élettel telibb, és még az állandó ellenkezése is arra emlékeztet hogy nem kaphatok meg mindent az élettől. Dehogyis nem, csak várd ki.
- Az nehéz lenne, mert ragaszkodom a torkomhoz - foglalok helyet az asztalnál, és onnan figyelem ragadozó mosolyaim egyikével, hogy dühöng. Idáig érzem hogy ki van akadva rám, de végső soron, talán valahol mélyen megérteném.
- Pontosan, tündérem. az lenne az utolsó tette, de azért kettőnk között van egy kis különbség. Én elmúltam pár száz, míg te csak huszonnégy. Szerinted ez az apró korkülönbség, ami igazán csekélyke, kinek kedvezne? - kérdezem tőle gúnyosan, hoszen öregebb vagyok, erősebb és tapasztaltabb, de nem akarom bántani. Nem ez az elsődleges szándékom, de a nem létező isten lássa a lelkem megteszem ha nem veszi észre magát! A türelmem nem végtelen.
- Csodálatos, akkor kölcsönösen nem értjük egymást. Pasis dolog lenne ha nem akarom hogy bajba keveredj a rezervátumon kívül? Baj hogy csak azt akarom hogy biztonságba legyél? Oh igen, akkor halálos bűnt követtem el az emberiség ellen - gúnyolódom, mert nem véletlenül nem akarom hogy elkóboroljon onnan, és természetesen igaza van, de sosem fogom beismerni. Ez nem is inkább pasis dolog, mint inkább rám jellemző vonás, hogy nem engedem el azt, ami az enyém, és őt magaménak tekintem.
Vele ellentétben én megőrzöm a türelmem, és nem borulok ki, mindössze valami sötét elégedettséggel nézem hogy ő viszont nem is kicsit, és elragadják az érzelmei. Keresztbe teszem a lábaim, és várakozom. Nem tudom mire várok. Talán tetszik, hogy ennyire vehemens, hogy ennyire vakmerő hogy üvöltözni akar velem. Erre nem sokan lennének képesek. Felnézek rá, szemeim mélyén semmi nem tükröződik, a pillantásom gyakran üres, de engem már nem érdekel. Hátat fordít nekem, és ott hagy.
- Tudom hogy Mira sokat foglalkozott veled és azt is, hogy nem vagy reménytelen eset. De ettől még nem leszel ember, többé nem lehetsz az, akár tetszik akár nem. Előbb utóbb le kell mondanod a családról, mert nem lesznek melletted örökké... - szólalok meg, kissé talán halkabban és kevésbé gúnyosan mint eddig, és felállok. Közelebb lépek hozzá, és átkarolom hátulról, hozzásimulok és érzem testének hőjét, bőrének forróságát.
- Máris elvesztetted a kontrollt, mert hagytad hogy felidegesítselek... Tudom, hogy sokszor megölnél, de sajnos, vagy éppen szerencsére ez nem lehetséges - mosolyodom el, ahogy a nyakába szusszantom a szavaim. A gyilkosság nehéz köpenyeg és engem minimum ólomsúllyal kéne visszahúzzon, de hol szrom le? Engem már nem tesz tönkre, de őt... olyan ártatlan még, nem akarom hogy gyilkossá váljon. Nem engedem hogy olyasmit tegyen, amit később megbánna. Nem tudom miért.
♫ Love me
• •

____________________
"A szépség nem árulás, aminek te képzeled, inkább ismeretlen föld, hol ezer végzetes baklövést követhetünk el. Sötétlő és közömbös erdő, hol nincs jelzőtáblája a jónak és a rossznak."
Vissza az elejére Go down
http://azgard.forumotion.com
 

Keith tad szd

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Azgard, menedék a világok között  :: Alternatívák - OOC :: Reag kódok-