Azgard, menedék a világok között

Átkozottak menedéke, avagy ide fuss ha nincs hova...
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Latest topics
» Jamie diaries
by Alec Nyrani Csüt. Nov. 30, 2017 9:48 pm

» Elena kódja és más szépségek
by Alec Nyrani Csüt. Nov. 30, 2017 7:56 pm

» Theo notesze
by Alec Nyrani Hétf. Nov. 27, 2017 12:30 am

» Drake szd
by Alec Nyrani Hétf. Nov. 20, 2017 1:43 am

» Arzen poison
by Alec Nyrani Pént. Nov. 17, 2017 5:42 pm

» Sharmila szd
by Alec Nyrani Hétf. Nov. 13, 2017 10:38 pm

» Keith szd
by Alec Nyrani Szomb. Nov. 11, 2017 7:45 pm

» Artemys szd
by Alec Nyrani Csüt. Nov. 02, 2017 3:34 pm

» Keegan szd
by Alec Nyrani Szer. Nov. 01, 2017 5:04 am

A hónap reagolói
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (20 fő) Kedd Okt. 29, 2013 11:12 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Daniel Shade szd

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Ember
Hozzászólások száma :
481
Join date :
2010. Jan. 20.
Age :
132
Tartózkodási hely :
Azgard
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Daniel Shade szd   Csüt. Jún. 25, 2015 5:18 pm

~ Devil in the mirror
You fucking liar.... give me back my heart

Nem mondom hogy különösebben örülök annak hogy ideült, és semmit nem képes kinyögni egy köszönésen túl, de nem fogom a sértett herceget eljátszani, ha ő nem akar emlékezni rám, vagy arra, hogy mit tett velem, én nem fogok neki felemlegetni, de attól függetlenül még fájó pont valahol mélyen, hogy semmibe sem vett, pedig én tényleg semmit nem vártam volna el tőle azon túl, hogy legalább reggelig bírja ki. Teljesen mindegy most már, ez már régebben volt, és azóta túltettem magam ezen, nem rágódom rajta csak most teli erőből képen tol ahogy leül velem szemben, mintha mi sem történt volna. A kijelentésére, miszerint rövid lesz felhúzom a szemöldököm, és rápillantok, de nem szólalok meg beszéljen csak, ha akar én tudok rá figyelni akkor is ha eszem. Bár nem lep meg hogy nem éppen bocsánatkérés ömlik ki belőle, hanem egy újabb adag bunkóság. Egek, és én képes voltam elbűvölőnek titulálni őt akkor éjjel. Tényleg dolgozhatott bennem az alkohol egy kicsit. Aztán magam is megszólalok, mindenféle érzelmesség nélkül, nem bosszantom fel magam.
- Akkor fogd meg a kajádat és menj vissza a szobádba, ott magad lehetsz, vagy ülj máshová - vonom meg a vállam, és újabb falatot kapok be, nem megyek sehová, mivel egyrészt én jöttem ide hamarabb, másfelől meg nem adom meg neki ezt a szívességet, akkor sem ha esetleg valami vulgárisabb módon akarja ezt elérni. Nem hagyom hogy ugráltasson, eljátszotta minden jogát erre, hogy bármit is megtegyek neki. Csak az újabb megszólalására nézek fel, enyhe homlokráncolással.
- Nem érdekelnek a kalandjaid, hogy hogyan hagysz ott mindenkit, ettől kímélj meg, de igazán érdekel a véleményed a legújabb Gucci divatról, szerinted is iszonyú menőek, ugye? - vágok vissza hasonlóan nem kevés gúnnyal, de nem futamodok meg, nem vagyok egy nebántsvirág, annak ellenére hogy amúgy érzelmes vagyok. A kettő nem ugyanaz. Meg tudom magam védeni ha szükségem van rá. És nem veszíthetek egy ilyennek szemben.

____________________
"A szépség nem árulás, aminek te képzeled, inkább ismeretlen föld, hol ezer végzetes baklövést követhetünk el. Sötétlő és közömbös erdő, hol nincs jelzőtáblája a jónak és a rossznak."
Vissza az elejére Go down
http://azgard.forumotion.com
avatar
Démon
Hozzászólások száma :
207
Join date :
2010. Oct. 24.
Age :
787
Tartózkodási hely :
Azgard és környéke
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Daniel Shade szd   Csüt. Júl. 23, 2015 8:19 pm

~ Normal life
Who will remember your last goodbye?

Álldogálok a Temze mellett, és az útba igazításra várok, amit meg is kapok, és kicsit sem leszek tőle boldogabb, hogy mennyit kell mennem, de ha így van, hát zokszó nélkül fogok visszamenni, elvileg most nem jönnek hozzám, és ezért is jöhettem el, de azért időben vissza akartam érni. Amiből már nem lesz semmi. Ahogy megint megszólal, megtorpanok és visszafordulok felé, és halovány mosolyra húzom az ajkaim. Még ha kocsmázni akarnék, vagy krvázni... A helyzet azonban kissé másabb, és a kva én magam volnék, szóval...
- Igazán kedves hogy aggódik értem, de a Selyempagodánál van találkozóm valakivel, csak nagyon... eltévedtem. Nem a züllés útjára lépek, hanem sokkal másabb irányba visz az utam. Ne haragudjon, nem akarom rabolni az idejét a saját magam bajaival - kicsit bátrabb mosolyt villantok rá, kedves nőnek tűnik. Nem olyannak, aki csak jön, és kihasznál mindenkit, aztán fizet és távozik, ő olyan kedves. Egyszerűen mintha csak tényleg érdekelné, hogy ne raboljanak ki, és ne akarjanak megölni engem. Egészen megérint ez a fajta aggodalom, soha senki nem aggódott értem, anyám halála után. Lucien sem miattam aggódik, csak a pénze miatt, ami az elvesztésemmel kiesne az üzletéből. Ő ilyen. Gyakorlatias férfi.
- Nem akarok a következő áldozat lenni az igaz, viszont nincs kocsim hogy oda vitessem magam ahová szeretném, így marad a séta, és a remény, hogy nem keltek feltűnést az ilyen gyilkos hajlamú alakok szemében sem - bár nem sokra mennének velem, nem sok pénzem van. Legalábbis nálam. A bordélyban, ahol élek, ott akad még eltéve, hiszen a bevételem egy kevés részét mindig megkapom, amit elkölthetek, de többnyire azt is Luciennek adom, hogy kerestesse a húgomat. Hátha él még, hátha jobbá tehetném valahogy az életét.
- Elárulná a becses nevét, kisasszony? - kérdezem hirtelen ötlettől vezérelve, hiszen legalább tudjam ki a jótevőm. Kire gondoljak majd, ha hálát adok, a vissza találás miatt.

____________________
"Gonosz vagyok. Ez ugyebár nem hit dolga."


A hozzászólást Shet összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 16, 2015 5:00 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
avatar
Démon
Hozzászólások száma :
207
Join date :
2010. Oct. 24.
Age :
787
Tartózkodási hely :
Azgard és környéke
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Daniel Shade szd   Pént. Júl. 24, 2015 12:16 am

~ Devil in the mirror
Pain and Pleasure


Egészen más, amikor az ember hátán csattan az ostor, és véres, vagy legalábbis fájdalmas nyomokat okoz. Az fájdalom. Az azonban, hogy Donna munkája mellett, csattan, az kevésbé, inkább billeg a fájdalom és élvezet határán, de nagyobb részt inkább élvezet lenne ha nem lennének a szabályok. A kis fagolyó igazán aljas módon akar kicsúszni, és minduntalan rá kell szorítanom hogy ne tehesse, mert tudom hogy ha kipottyan, akkor nem teszem zsebre azt amit kapok érte, és néha így is elég ami ér.
Kissé hátrahajtom a fejem, és már csillagokat látok az erőlködéstől hogy ne süljek el, hogy visszatartsam azt, amit amúgy nem kellene, és így már a hátamra érkező csapások is inkább a kín mintsem élvezet szektorba esnek, és reszketeg sóhaj szakad ki belőlem. Könnyek égetik a szemem ahogy minden erőmmel próbálkozom, de Donna technikája valami embertelen. Nem értem hogyan csinálja de olyan mélységekig enged, hogy szinte sajog a férfiasságom tőle. Kínlódva nyögök fel, és nem tudom mennyi idő után végül megadja magát a testem, minden akaratom ellenére is. Ez így már... túl sok. És ahogy megborzongok, miután Donna felegyenesedik rólam, meghallom Lucient. Semmi jót nem jelentenek a szavai, és hiába vagyok általában jó neki, ma mégis sikerült neki csalódást okoznom, pedig én... én tényleg igyekeztem.
Donna elmegy, és sejtem mennyire örülhet, egy kis hallgatás, és cserébe a fizetése nagy része az övé maradhat, nem kell leadnia mivel azért Lucien igen magas haszonnal dolgozik. Jelenleg leköt azonban a saját nyomorom, és ennél jobban nem is gondolok bele, hiszem mögém lép és felhúz, álló helyzetbe, de abban sem igen van köszönet, mert a szobában lévő magasított ágyhoz lök, amin már szintén elég sok mindent átéltem a kezei között. Most azonban nem fektet fel rá, hanem csak nekilök, hogy ráhajoljak, és valamennyire azért tompítja a becsapódást hogy matrac puha. Felnyösszenek egy egészen aprót, de összeszorítom a fenekem, és nem engedem ki továbbra sem a golyócskát. Az a tapasztalatom, hogy ez így is elég fájdalommal fog járni, nem tanácsos Luciannak csalódást okozni. Visszafojtom hát a kitörni készülő félelmem, hogy ezúttal mit akar tenni, mikor valami hideg folyadék kerül a fenekemre, de a szaga sem ismerős, és nem is fáj. A hátam viszont ég, az ostora nyomán, de az ehhez képest kellemes sajgás. Nem az első, és nyilván nem az utolsó eset hogy kapok a hátamra. Annyira megbízom benne, hogy tudom, maradandó sebeket nem fok okozni ha csak nincs rá nagyon nyomós oka, de ettől most sajnos nem érzem jobban magam. Egészen jóleső érzés ahogy elmasszírozza, hang nélkül tűröm. Nem látom mit művel, mivel kifeszítve nem a legjobb mozogni, ezt is hamar megtanultam, így inkább maradok ahogy vagyok. Nem látom mit tesz, és nem is hallok semmit, és megrezzenek ahogy az érzékeny de nem olyan feszes bőrt kezdi csipkedni a heréim és a fenekem között, és egy nagyon rossz sejtésem kezd lenni hogy mit akarhat oda, de nem... azt ne.... kinyitom a szám hogy tiltakozzak, de alig egy hang hagyja el, mikor be is csukom. Egy is elég lesz, nem kérek a szemtelenségem miatt még egyet.
- Áhááááááááá - kiáltok fel hangosan ahogy megérzem a szúrást és azt az érzést és összerándulnék ha hagyna, és odakapnák hogy összegörnyedve szenvedjek, de a hátrakötött kezeim ezt sem teszik lehetővé, és itt csordul ki a könnyem, ahogy az első fájdalmas kiáltás után, viszonylagos csendbe süllyedek. Fáj. És nem látom, és zavar hogy nem látom. Az égető, fájdalmas érzés megmarad, és megrázkódok kicsit. Ahogy elém lép és megsimítja az arcom, legszívesebben belehajtanám a tenyerébe, de nem tehetem. Ehelyett csak nyelek egyet és meghallgatom mit mond, de meglep.
- Hogyan... hogyan tudsz mindig... ilyen erős... maradni? - fogalmazom meg végül a kérdésem, ahogy rápillantok. Képtelenül gyönyörű, és amennyire szép, legalább olyan veszélyes is, efelől nincsenek illúzióim.

____________________
"Gonosz vagyok. Ez ugyebár nem hit dolga."
Vissza az elejére Go down
Sponsored content
Tárgy: Re: Daniel Shade szd   

Vissza az elejére Go down
 

Daniel Shade szd

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Daniel Whitehall

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Azgard, menedék a világok között  :: Alternatívák - OOC :: Reag kódok-