Azgard, menedék a világok között

Átkozottak menedéke, avagy ide fuss ha nincs hova...
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Latest topics
» Lash hidden2
by Alec Nyrani Pént. Feb. 16, 2018 7:08 pm

» Gareth szd
by Alec Nyrani Kedd Jan. 23, 2018 7:35 pm

» Arman szd
by Alec Nyrani Vas. Jan. 07, 2018 3:21 am

» Keisuke szd
by Alec Nyrani Vas. Jan. 07, 2018 12:00 am

» April szd
by Alec Nyrani Hétf. Jan. 01, 2018 7:38 pm

» Skype kari naplók
by Alec Nyrani Hétf. Dec. 25, 2017 7:13 pm

» Koukaju mar
by Alec Nyrani Szomb. Dec. 16, 2017 10:29 pm

» Ethan sil
by Alec Nyrani Szer. Dec. 13, 2017 12:49 am

» Jamie diaries
by Alec Nyrani Csüt. Nov. 30, 2017 9:48 pm

A hónap reagolói
Alec Nyrani
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (20 fő) Kedd Okt. 29, 2013 11:12 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Jcink kód

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Ember
Hozzászólások száma :
485
Join date :
2010. Jan. 20.
Age :
132
Tartózkodási hely :
Azgard
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Jcink kód    Hétf. Május 18, 2015 9:45 pm

[dohtml]Slave of hell or slave myself?

[/dohtml]Érezhető feszültség vibrál körülöttünk, még akkor is ha valaha testvérként szerettük egymást, régóta nem szeretek már senkit. Elvesztettem ezt a képességem, amikor az Úr felé fordultam, és a titkolózásának megelégeléseként kérdőre vontam, ő pedig száműzött. Elvesztettem a szárnyaim, és pár másik testvérem is, aki mellém állt, és igazán kiállt mellettem, őket megbecsülöm itt a saját birodalmamban, a fejedelmeim többségét ők teszi ki, és sokszor hívom össze őket. Sokszor csak kedvtelve üldögélek közöttük, hiszen ők voltak valaha is a családom, és jelenleg a legszorosabb kötelék ami magába zár. És most itt áll előttem az egyik legfényesebb angyal, akit valaha teremtettek, és felhőtlen fehér színe szinte vakít. Tökéles kontrasztot ad az én sötét megjelenésemmel, és éjszín szárnyaimmal, amiket lustán pihentetek oldalra nyújtva, nem csak vannak, használni is tudom őket. Megostromolhatnám a mennyek kapuját ha akarnám. De nem akarom. Annál sokkalta jobbat találtam ki, és az a fennkölt szellem, bizonyára meg fog lepődni. Elmosolyodom a kifakadására, én ezt nem így látom, de mióta lehulltam, én a Fényhozó, máshogy látok dolgokat, sokkal élesebben és kristályiszta a kép. Mint minden. A kifakadása sem érdekel különösebben, az ő szava itt könnyed szellőként foszlik szét a vihar karmai közt. Egyszerűen túl kevés.
- Mestermű ez a maga nemében, és itt mindenki értékeli. Nektek persze, más ideáitok és elképzelésetek van, de én már rég nem tartozom közétek, és az értékelhető műveimet is elismerik. A démonjaim, fattyaim és bukottjaim. Mind az enyémek, igen - jegyzem meg, és láthatja rezzenéstelen pillantásomon hogy nem hatott meg a szövege. Kicsit sem, és ismerem már annyira hogy akkor is elmondja a véleményét, ha nem vagyok rá kíváncsi. Egykor, ezt talán szerettem benne, mára azonban nem kelt bennem érdeklődést.
- Nem sértettél. Fenyegettél. A saját birodalmamban, nem egészen ugyanaz a kettő, mint azt tudod - javítom ki, bár nem kerülhetett volna a közelemben hiszen az első lordomat sem éppen díszből tartom, bár igazán kellemes társaság tud lenni, de azt nem kötöm Sariel orrára, hogy pontosan mikor és hogyan szoktam élvezni a társaságát.
- Nem veheted egészen biztosra, és meglátod hogy tévedni fogsz. A céljaimat elérem - jelentem ki szintén szilárd és mély meggyőződéssel, és felállok a kényelmes trónusomról, és csak elmosolyodom a lord és az angyal közti szikrán. Micsoda harc lenne, a pokol mélyéről is feljönne mindenki látni. Talán össze kellene ugrasztani őket egymással. Hm, elgondolkodtató gondolat, ahogy összecsukom a szárnyaim a hátam mögött. Fölém magasodnak, nagyobbak mint voltak. Nem egészen így terveztem és a formája is kicsit eltér de repülök és manőverezek vele, ez a lényeg. Nem kényszerülök a földön maradni.
- A teremtményeim tudnak magukra vigyázni veletek szemben, aki nem az úgy járt. Nem háborgatjuk a sírt, de tény és való és ha valaki megteszi és nem vállalok érte felelősséget. Én hajlandó vagyok lemondani bizonyos dolgokról, nem úgy mint ti - hiszen ők nagyon mások már. Nem tudom, hogyan tartozhattam közéjük akár csak egy kicsit is, mi volt bennem az a jó, ami miatt a mennyek országába születtem, az úr szavaira.
- Jól is teszi, szeretjük itt lent a fiatal angyalokat - vigyorodom el kétértelműen, hiszen akadt pár aki túl mélyre merészkedett, mi pedig megtartottuk őket. Talán még élnek is, valamelyik démonom társaságában. Vagy már nem, ki tudja?
- Találkozni akar velem? Micsoda nem várt fordulat, miért akarna vajon a nagyrabecsült Urad látni engem? Tán hiányzik neki az elsőszülötte? - vágok vissza enyhe vicsorral, hiszen én nem akarom látni, és nem akarom a hazug szavait hallgatni ahogy előadja hogy mindent félre értettem. Én tudom mit láttam, és nem fogok visszatérni soha! Az én királyságom lesz az, ami örökké fog élni, nem az övé.
[dohtml]

Beauty Killer|| Some kind of music
[/dohtml]

____________________
"A szépség nem árulás, aminek te képzeled, inkább ismeretlen föld, hol ezer végzetes baklövést követhetünk el. Sötétlő és közömbös erdő, hol nincs jelzőtáblája a jónak és a rossznak."
Vissza az elejére Go down
http://azgard.forumotion.com
avatar
Démon
Hozzászólások száma :
205
Join date :
2010. Oct. 24.
Age :
787
Tartózkodási hely :
Azgard és környéke
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Jcink kód    Hétf. Júl. 06, 2015 7:45 pm

[dohtml]Igen apuuu komolyan..... nem, nem történt semmi olyan! Jajj már, olyan sügér vagy....

[/dohtml]

Kezd nagyon elegem lenni a suliból bár ma még viszonylag tűrhető volt, és egyik tanár sem talált meg, így viszonylag ráértem fészbúkozni meg más oldalakat görgetni a pad alatt, de azért a jegyzetem is meglett, hiszen nőből vagyok, tudok egyszerre több dologra is figyelni, és azon tűnődöm, a többiek vajon miért ugyanolyanok? Miért nem mernek mások lenni és felvállalni a stílusukat mint én? Jó anyám hajtépést kapott tőle, mikor meglátott így, apám viszont megdícsért hogy legalább jó az ízlésem. Unottan firkálok egy dalszöveget, mikor végre kicsengetnek és lendületesen söprök bele mindent a táskámba hogy végre elhúzhassak innen, és Daviddel, az osztály másik fekete bárányával sétálok ki a teremből, a stílusunkból kiindulólag jól megértjük egymást, és bár nem járunk, mindenki azt hiszi, mi meg csak jót röhögünk rajta. A következő hónapban lesz az iskola bál, és épp azt beszélgetjük hogy naná hogy együtt megyünk majd, és hogy it veszünk fel. Fogalmam sincs, de most mindenhol ez a téma, még a plázapicsukák közt is, akiket kb fél kézzel derékba tudnék roppantani olyan kis tökéletesnek hiszik magukat, hogy mindig felidegesítenek. Eszük meg hát... egy marék kavicsnak is több van, ezt bizonyítja az is, hogy majd a saját nyálukba fulladnak attól, hogy a suli előtt dekkol egy ilyen cool fazon egy menő moci hátán. Magamban jól kiröhögöm őket, mivel ez a cool fazon nem más mint az én drága jó apuskám és naná hogy rávetem magam, és meg is ölelem. Imádom hogy ilyel laza, és mindenkit lepipál. Aztán elengedem, hogy fel tudjak majd mászni mögé.
- Raz bácsit is rég láttam, nem jön valamikor át majd? Bírom azt a fura fejét... - na meg mert ő is vérmacska, csak öregebb kicsit, de.... az isten se mondaná meg hogy vénséges, néha olyan ripacs tud lenni, és kütyümániás. Persze jó fej, és apám legjobb haverja, szinte már testvére, így a Bruder mindennapos kifejezés ha róla van szó, és megígérték hogy idén együtt megyünk majd az oktoberfest-re is.
- Apu, ne terrorizáld az egyetlen értelmes fiút az osztályban légyszíves! - morranok fel, mert látom hogy kire nézett, vak nem vagyok, és felügyeskedem rutinosan a bukót és megkapaszkodom benne, hiszen van egy sejtésem hogy apa nagyzolni akar, és be is jön. Felugrasztja a drágaságát egy kerékre.
- Juhúúúúúú - kiáltok fel én is boldogan de kapaszkodok mint a veszett fene.Nem akarok leesni, akkor fájna mindenem, mert hát bele nem pusztulnék, lássuk be van némi előnye annak ha egy 300 éves tigris lánya az ember. Hm, elég sok előnye van. Aztán nem motorozunk olyan soakt sajnos, pedig imádom motoros kirándulni apával, akár kilóméterekre is otthonról. A fagyizóba meg már szerintem törzsvendég kártyánk is lehetne. Raz bácsi is szeret itt fagyizni, és mi is. Még ő mutatta azt hiszem ezt a helyet, és végül be is megyünk hogy kérjük.
- Egy csoki, kindercsoki, alma, dinnye és puncs kelyhet kérek - jelentem ki ahogy az eladóra mosolygok, és ha apu is rendel kiülünk a teraszra és ledobom a táskámat magam mellé, most csak útban lenne. Mindenki ránk pillant és 110 százalék hogy a pasimnak hiszik, és szerintem ez nagyon vicces. Mármint hogy apa ennyire fiatalos és megakadok a gondolatban. Apa furcsa. Sosem szokott ilyen fejet vágni.
- Na jó. Lássuk csak.... sose vagy komoly, szóval vagy történt valami, vagy anyám uszított rám hogy valamit elmondj, amit ő nem akar. Ki vele... - sóhajtok fel, hiszen nyitott könyv, és közben megkapjuk a fagyikat is, imáááádom, nyamm nyamm. Már rá is vetem magam.
[dohtml]

#ahülyeségszaporodik #jóvagy Bruder #aközösbulizások *-*|| Some kind of music
[/dohtml]

____________________
"Gonosz vagyok. Ez ugyebár nem hit dolga."
Vissza az elejére Go down
avatar
Ember
Hozzászólások száma :
485
Join date :
2010. Jan. 20.
Age :
132
Tartózkodási hely :
Azgard
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Jcink kód    Kedd Szept. 15, 2015 9:46 pm

[dohtml]Bruder oder nicht Bruder

[/dohtml]Érezhető feszültség vibrál körülöttünk, még akkor is ha valaha testvérként szerettük egymást, régóta nem szeretek már senkit. Elvesztettem ezt a képességem, amikor az Úr felé fordultam, és a titkolózásának megelégeléseként kérdőre vontam, ő pedig száműzött. Elvesztettem a szárnyaim, és pár másik testvérem is, aki mellém állt, és igazán kiállt mellettem, őket megbecsülöm itt a saját birodalmamban, a fejedelmeim többségét ők teszi ki, és sokszor hívom össze őket. Sokszor csak kedvtelve üldögélek közöttük, hiszen ők voltak valaha is a családom, és jelenleg a legszorosabb kötelék ami magába zár. És most itt áll előttem az egyik legfényesebb angyal, akit valaha teremtettek, és felhőtlen fehér színe szinte vakít. Tökéles kontrasztot ad az én sötét megjelenésemmel, és éjszín szárnyaimmal, amiket lustán pihentetek oldalra nyújtva, nem csak vannak, használni is tudom őket. Megostromolhatnám a mennyek kapuját ha akarnám. De nem akarom. Annál sokkalta jobbat találtam ki, és az a fennkölt szellem, bizonyára meg fog lepődni. Elmosolyodom a kifakadására, én ezt nem így látom, de mióta lehulltam, én a Fényhozó, máshogy látok dolgokat, sokkal élesebben és kristályiszta a kép. Mint minden. A kifakadása sem érdekel különösebben, az ő szava itt könnyed szellőként foszlik szét a vihar karmai közt. Egyszerűen túl kevés.
- Mestermű ez a maga nemében, és itt mindenki értékeli. Nektek persze, más ideáitok és elképzelésetek van, de én már rég nem tartozom közétek, és az értékelhető műveimet is elismerik. A démonjaim, fattyaim és bukottjaim. Mind az enyémek, igen - jegyzem meg, és láthatja rezzenéstelen pillantásomon hogy nem hatott meg a szövege. Kicsit sem, és ismerem már annyira hogy akkor is elmondja a véleményét, ha nem vagyok rá kíváncsi. Egykor, ezt talán szerettem benne, mára azonban nem kelt bennem érdeklődést.
- Nem sértettél. Fenyegettél. A saját birodalmamban, nem egészen ugyanaz a kettő, mint azt tudod - javítom ki, bár nem kerülhetett volna a közelemben hiszen az első lordomat sem éppen díszből tartom, bár igazán kellemes társaság tud lenni, de azt nem kötöm Sariel orrára, hogy pontosan mikor és hogyan szoktam élvezni a társaságát.
- Nem veheted egészen biztosra, és meglátod hogy tévedni fogsz. A céljaimat elérem - jelentem ki szintén szilárd és mély meggyőződéssel, és felállok a kényelmes trónusomról, és csak elmosolyodom a lord és az angyal közti szikrán. Micsoda harc lenne, a pokol mélyéről is feljönne mindenki látni. Talán össze kellene ugrasztani őket egymással. Hm, elgondolkodtató gondolat, ahogy összecsukom a szárnyaim a hátam mögött. Fölém magasodnak, nagyobbak mint voltak. Nem egészen így terveztem és a formája is kicsit eltér de repülök és manőverezek vele, ez a lényeg. Nem kényszerülök a földön maradni.
- A teremtményeim tudnak magukra vigyázni veletek szemben, aki nem az úgy járt. Nem háborgatjuk a sírt, de tény és való és ha valaki megteszi és nem vállalok érte felelősséget. Én hajlandó vagyok lemondani bizonyos dolgokról, nem úgy mint ti - hiszen ők nagyon mások már. Nem tudom, hogyan tartozhattam közéjük akár csak egy kicsit is, mi volt bennem az a jó, ami miatt a mennyek országába születtem, az úr szavaira.
- Jól is teszi, szeretjük itt lent a fiatal angyalokat - vigyorodom el kétértelműen, hiszen akadt pár aki túl mélyre merészkedett, mi pedig megtartottuk őket. Talán még élnek is, valamelyik démonom társaságában. Vagy már nem, ki tudja?
- Találkozni akar velem? Micsoda nem várt fordulat, miért akarna vajon a nagyrabecsült Urad látni engem? Tán hiányzik neki az elsőszülötte? - vágok vissza enyhe vicsorral, hiszen én nem akarom látni, és nem akarom a hazug szavait hallgatni ahogy előadja hogy mindent félre értettem. Én tudom mit láttam, és nem fogok visszatérni soha! Az én királyságom lesz az, ami örökké fog élni, nem az övé.
[dohtml]

Beauty Killer|| Some kind of music
[/dohtml]

____________________
"A szépség nem árulás, aminek te képzeled, inkább ismeretlen föld, hol ezer végzetes baklövést követhetünk el. Sötétlő és közömbös erdő, hol nincs jelzőtáblája a jónak és a rossznak."
Vissza az elejére Go down
http://azgard.forumotion.com
avatar
Ember
Hozzászólások száma :
485
Join date :
2010. Jan. 20.
Age :
132
Tartózkodási hely :
Azgard
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Jcink kód    Szomb. Dec. 05, 2015 12:07 am

[dohtml]Better, then I know myself...

[/dohtml]

Az egyensúly, mindig mindenki ezzel jön, azzal a nyomorult egyensúllyal, hoyg meg kell lennie. Bár van benne valami, hiszen össze vagyunk kötve, egy mindennél erősebb kötéssel, az élettel. Amíg ő él, addig én is, és ez fordítva is igaz. Nem akarom a halálát, de ettől még szabadon gyűlölhetem, és meg is teszem, minden egyes alkalommal kifejezve az ellenséges érzéseim.
Heverek a kanapémon, hamarosan jönnie kell, már hallom a lépteit is lassan, annyira belém rögződött ez a napi menet rend. Mert általában mindig ugyanakkor jön. Eleinte még őrjöngtem iylenkor, és mindent hozzávágtam ami a kezem ügyébe akadt, az üvegfal törhetetlen. És nem mentem vele sokra, ahogy a sértéseimmel sem, pedig gondosan válogattam őket. És ez a gyűlölet mit sem csillapodott később, csak annyit értem el, hogy ugyanúgy figyelembe se vett. Aztán a haragom, csendes duzzogásba csapott el, és mélységes rosszindulatba, hiszen az megy nekem a legjobban, de ennek ellenére is van olyan ami fontos nekem. Élni akarok. Kint akarok lenni. A vágyaim nekem is megvannak, és nem fair hogy nem élhetem ki magam, mindig csak rácsok, vagy épp üvegfal mögül nézzem, amit drága testvérem művel. Egyszerűen felrobbanok az indulattól iylenkor, amikor belegondolok, hogy nekem mennyivel több lehetőségem lenne élni. Mennyivel jobban ki tudnám használni az életet mint ez a szerencsétlen, életképtelen jóságos bolond. Cöh....
- Nohát nohát, milyen régen szóltál hozzám... - teszem máris a gúnyos megjegyzéseim, mivel ebben vagyok a legjobb, és mert utálom még a látványát is.
- Ma mivel örvendeztetsz meg? Remélem a kedvencemet hozod ebédül, ha már itt kell fonnyadnom miattad - ellenségeskedek, de meg csapja fülem a mondata is, miszerint segítség kell neki és kiengedne.
- Miért segítenék neked? Te csak fogságban tartassz engem - sétálok oda és nekitámaszkodok az üvegfal másik oldalának, lezseren, ha már egyszer hajlandó beszélni hozzám. Nem adom én a segítségem csak úgy.
- Miért hinnék neked? Mi vinne rá erre? - kérdezem mellékesen.
[dohtml]

#énvagyokarossz|| Some kind of music
[/dohtml]

____________________
"A szépség nem árulás, aminek te képzeled, inkább ismeretlen föld, hol ezer végzetes baklövést követhetünk el. Sötétlő és közömbös erdő, hol nincs jelzőtáblája a jónak és a rossznak."
Vissza az elejére Go down
http://azgard.forumotion.com
avatar
Ember
Hozzászólások száma :
485
Join date :
2010. Jan. 20.
Age :
132
Tartózkodási hely :
Azgard
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Jcink kód    Hétf. Szept. 25, 2017 12:23 am

[dohtml]


A hangulatom, az valahol a "pokoli" és a "hagyjatok meghalni" között ingázik, olyan óránkénti intenzitással. Abban a városban időzöm ahonnan a vonat szokott indulni, egy fél napi távolságra onnan, ahol a barátaim élnek. Barátok és család. Milyen furcsa kapcsolatok, és mégis mindkettő jelen van az életemben, még Noéként is. Mert hogy én lennék az élvezetek noéja. Persze, sokra megyek vele jelenleg, mert a Gróf úrnak hála éppen büntetésben csücsülök, mert nem sikerült végrehajtanom valamit, és szerinte módfelett pofátlan voltam vele szemben is. Pedig én csak kérdeződködtem. Road persze viccesnek találta, mint mindig. Én kevésbé, mikor a Gróf úr a torkomra markolva blokkolta az erőmet, ameddig jónak látja, ahogy ő fogalmazott. Azután eleresztett és kitett itt, mondván heleyezzem magam parkolópályára, lesz időm gondolkodni. De miről?
Újabb szál cigire gyújtok rá, és az üveg whiskeym fele már elfogyott, amikor egy ismerős és nagyon nagyon kéretlen alak tűnik fel. Az a fekete egyenruha, a Fekete rendhez tartozik. A vörös haj és a kendő meg Lavihoz. Már csak ő hiányzott a boldogságomhoz, komolyan mondom. Miért nem tudott egy másik kocsmába menni? Ingerülten hajtom fel a poharam tartalmát, hogy újabbat öntsek. Remélem a pultnál marad és észre se veszi a jelenlétem. Jelen állapotomban nem tudnék vele megküzdeni, hiszen csak az a mérsékelt képességem maradt meg hogy átcsusszanjak tárgyakon. Harci erőm és lepkéim éppen... blokkolva. Mi jöhet még ma? Komolyan?
©
[/dohtml]

____________________
"A szépség nem árulás, aminek te képzeled, inkább ismeretlen föld, hol ezer végzetes baklövést követhetünk el. Sötétlő és közömbös erdő, hol nincs jelzőtáblája a jónak és a rossznak."
Vissza az elejére Go down
http://azgard.forumotion.com
Sponsored content
Tárgy: Re: Jcink kód    

Vissza az elejére Go down
 

Jcink kód

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Azgard, menedék a világok között  :: Alternatívák - OOC :: Reag kódok-