Azgard, menedék a világok között

Átkozottak menedéke, avagy ide fuss ha nincs hova...
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
új hozzászólások
» Mért húzza szét?
Yesterday at 2:20 pm by Alec Nyrani

» Ian szd ar
Yesterday at 2:10 pm by Alec Nyrani

» Valamicsoda
Yesterday at 2:08 pm by Alec Nyrani

» Leonard V anc
Yesterday at 1:54 pm by Alec Nyrani

» Lopkodások Silről
Vas. Szept. 10, 2017 8:44 pm by Alec Nyrani

» Akármi kód miritől
Pént. Szept. 08, 2017 9:02 pm by Alec Nyrani

» Paris szd
Kedd Szept. 05, 2017 2:51 pm by Alec Nyrani

» Milo das
Hétf. Szept. 04, 2017 12:05 am by Alec Nyrani

» Valda szd AR
Vas. Szept. 03, 2017 2:52 am by Alec Nyrani

A hónap reagolói
Alec Nyrani
 
Statistics
Összesen 27 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Lyla Collins

Jelenleg összesen 1143 hozzászólás olvasható. in 309 subjects
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (20 fő) Kedd Okt. 29, 2013 11:12 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Magnus szd

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Ember
Hozzászólások száma :
411
Join date :
2010. Jan. 20.
Age :
132
Tartózkodási hely :
Azgard
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Magnus szd   Kedd Márc. 24, 2015 1:01 am


Run away from me...

A városban van dolgom szinte egész nap, és mivel egész nap az ügyeimet intézem és rohangálok, nem is igazán van időm hazajutni, hogy pihenjek, csak jóóval később lesz erre alkalmam, és éppen egy vérfarkas panaszait hallgatom, és hoztam neki egy kis gyógyszert, persze nem ingyen és hálából meghívott egy italra, amit elfogadok, mivel az egyik kedvenc helyemre invitál. Ki nem hagyom, és végül is nem is akkora kényszer, és elbeszélgetünk egy keveset úgy a semmiről, és a régebbi időkről, és nagy sokára indulok csak el, hogy befejezzem a napot, egy laza ksi koktéllal amit majd otthon keverek magamnak, de már a házam előtt érzem hogy valami itt készül, macskás ösztöneim megsúgják, hogy nem leszek egyedül. Lassan sétálok fel, és nem sokára meg is hallom a hangokat de elképzelésem nincs, miért lehetnek itt. Felismerem Cat halk nevetését, és sok ismerős hangot, de... miért? Mára nem szerveztem partyt. Akkor miért van itt mindenki? Belépek a saját lakásomba és szembesülök a feldíszített belsejével, és a tömeggel.
- Eltévedtem volna? Nem vártam mára vendégeket... - sétálok be megnyerő mosolyommal, és sárga macskaszemeim felmérik a jelenlévőket hogy kik vannak itt. Elég érdekes összetétel, nézzenek oda! Még Kátya és az angyala is eljött. Hát nem vagyok szerencsés?____________________
"A szépség nem árulás, aminek te képzeled, inkább ismeretlen föld, hol ezer végzetes baklövést követhetünk el. Sötétlő és közömbös erdő, hol nincs jelzőtáblája a jónak és a rossznak."


A hozzászólást Alec Nyrani összesen 24 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 26, 2015 12:31 am-kor.
Vissza az elejére Go down
http://azgard.forumotion.com
avatar
Démon
Hozzászólások száma :
210
Join date :
2010. Oct. 24.
Age :
787
Tartózkodási hely :
Azgard és környéke
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Magnus szd   Pént. Júl. 24, 2015 3:57 pmAmelia & Mystral

Játszótársam mondd, akarsz-e lenni...

Tökéletes eseménytelenséget tervezek a mai napra, mert elegem van az emberekből, és démonokból is. Mindig van valami bajuk, és mindig akarnak valamit és néha nincs az az összeg hogy hajlandó legyek megtenni egy két ostoba kérést. Egyszerűen ki tud borítani az emberi ostobaság ezen szintje, és ilyenkor szinte menekülnék önkéntesen is a démoni világba, hogy legalább ott békén hagynának. Mondjuk, nem mintha nem lenne elég házam a világ legkülönbözőbb pontjain, de a saját fajtám még ott is képes megtalálni. Pláne Magnus, na vele meg a szerelmi lírájával totálisan kivan a tököm.
Most viszont kihasználom hogy a közelben sincs, mert épp valahol nyaral a szívszerelmével és egy egész napos lustálkodással ünneplem meg, és csak ebédelni kelek fel, azt is csak úgy hogy egy keleti mintákkal díszített köntöst húzom magamra. Nem mondanám hogy túlöltözöm a helyzetet.
Az ebéd utáni eseménytelenségem, azzal töröm meg hogy a kanapémra heveredve tömök egy vizipipát és odahúzok egy vaskos könyvet, ami a különböző vallások démonábrázolásairól szólnak. Nem épp mai mű, de keresek benne valamit, és teljesen jó unaloműzés, legalább egy kicsikét hasznossá is teszem magam. Sikerül benne olyan jól elmélyednem, hogy arra leszek figyelmes, hogy valaki kopogtat a lakásajtómon, és varázsszemet formálva kémlelek ki ki az, de mikor meglátom hogy Amelia az, egyszerűen kinyitom az ajtót és hagyom hogy rám találjon. Vámpír, szóval kiváló hallása szaglása alapján kizárt hogy ne találjon rám. Felülök, és összecsukom a könyvem.
- Amelia, gyönyörűségem micsoda nem várt meglepetés - mosolyodom el, mert vele sosem lehet tudni éppen hányadán állunk és mit akar tőlem.
- Érzed otthon magad, ahogy általában - intek körbe a lakásban és várom hogy ezúttal mint valami hurrikán söpör végig itt, vagy nyugodtabb és szót is lehet vele érteni, nem csak a hálószoba falain belül. Amelia annyira ellentétesen képes viselkedni, de azt hiszem pont ezt kedvelem benne a legjobban. Kiszámíthatatlan ciklon. Bár annak is elképesztően szexi.

Szeretettel <3

• •

____________________
"Gonosz vagyok. Ez ugyebár nem hit dolga."
Vissza az elejére Go down
avatar
Démon
Hozzászólások száma :
210
Join date :
2010. Oct. 24.
Age :
787
Tartózkodási hely :
Azgard és környéke
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Magnus szd   Vas. Aug. 16, 2015 3:55 pm
To Alec

Viszonzom a mosolyát, hiszen ismerem már egy ideje, mondhatni elég jól, tudom jól hogy nem olyan ártatlan bárányka, aminek olyan előszeretettel mutatja magát. Mások talán el is hinnék, akik elsőre pillantják meg, de engem nem téveszt meg, és tudom hogy egyszer, már csak a kipróbálás szintjén is benne lenne ebben az egészben, a bőr és lánc kombinációban. Szeretem benne hogy ennyire bevállalós, nem riad vissza attól hogy mit szólnék, hiszen én sok mindent láttam már, és éltem át az életem folyamán.
Ahogy elhúzódik és megszólal, szótlanul figyelem, nem értem mire akar kilyukadni de aztán meg is magyarázza, ahogy mellém telepedik, én pedig puha érintésekkel simogatom, még közben is, jól esik hozzá érni, hiányzott a sok ismerős jellegzetessége. Ahogy a végére ér felsóhajtok, és hátratűröm a hajam, nem tudom mi jött rá, de ez butaság.
- Alec, ezen nem kell rágódnod, tudod attól hogy távl vagy és harcolsz, én mindig hazavárlak majd, ide a második otthonodba és tudni fogom ha valami baj ér téged. Ez az élet rendje, te árnyvadász vagy, nem változtathatlak meg és nem is akarlak, viszont azt az időt ami nekünk adatott kihasználom, ezért nem toleráltam annyira az eltűnésed sem. Az idő az, amit nem adhatsz vissza soha, senkinek sem - sóhajtok fel, hiszen én is szoktam ezeken gondolkodni, hogy mi lesz velem ha Aleccel történik valami, de általában arra jutok hogy jó pár hetes masszív részegséggel fogom meggyógyítani magam, mint általában. Elhessegetem magamtól ezeket a gondolatokat, és inkább a fölém hajoló fiút csókolom meg, lassan, érzelmesen.
- Ez egy jó mottó. Éljünk a mának mindig és ne gondoljunk arra hogy mi lesz később, épp elég nehéz lesz ez akkor... - válaszolom ahogy gyengéden a hajába túrok és magam alá fordítom, és diadalittas kis mosollyal hajolok fölé ezúttal én, hogy aztán érzékien végig csókolja ma nyakát, ahol az egyik rúna fut végig, és bár nem szeretem ezeket a bőrén, elfogadtam és most is végig simítom őket, aztán lejjebb haladok a mellkasára, apró csókokkal, kisebb harapásokkal kényeztetem. És még el sem kezdtük...

१ Szereti-szereti  :hug:  १Clothes १ Zene
©

____________________
"Gonosz vagyok. Ez ugyebár nem hit dolga."
Vissza az elejére Go down
avatar
Ember
Hozzászólások száma :
411
Join date :
2010. Jan. 20.
Age :
132
Tartózkodási hely :
Azgard
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Magnus szd   Pént. Szept. 25, 2015 6:28 pmÉn tényleg nem tudtam mire vállalkozom amikor befogadtam ezt a fiút, olyan jólelkűen, és elhoztam az intézetből. Tény hogy sokkal balhésabb mint én voltam fiatalon, pedig azért az is megért egy két misét. Meg Perut. Hm. Bár ennek ellenére megkedveltem a kölyköt na, és tudom hogy nem direkt kerül olykor balszerencsés helyzetekbe, bár annak már kevésbé örülök hogy jóformán mindig mindenki engem talál ezzel meg, lévén én vagyok az "apja". Vagy valami olyasmi, tanára, segítője, nem tudom hogyan tekint rám igazán.
Mindenesetre igyekszem megtanítani őt az alapokra, az első és legfontosabb a rejtőzködés, aztán majd a harci mágia is sorra kerül, meg a védekező, és a gyógyítás mert az a legnehezebb mind közül azt hiszem. Az emberi test ismerete és annak manipulálása nagyon magas szintű koncentrációt igényel, és én sem vagyok a mestere ennek. Catarina a csúcsok csúcsa, de ő erre tette az életét.
- Igen, ezt még lehet. Ahhoz hogy megidézz valamit nem elég a szavakat ismételgetni számos kellék kell és ehhez a konkrét gondolat is hogy kit akarsz előhívni a homályból. Majd csinálunk olyat is, ha megtanulod a nyelvet. Mindössze alig ezer szóból áll, nem olyan bonyolult - mutatok rá, hiszen nem egy ördöngösség, de kell hozzá némi türelem, hisz sok szónak majdnem hasonló a hangzása. Csak van amit torokhangon kell kiejteni, de majd ezt is gyakoroljuk.
- Tudom hogy nem vagyok. De te csak azért tudod, mert eleve tudod hogy boszorkánymester vagyok. Egy átlagos ember vagy lépzetlen szemű nephilim nem fogja tudni ha rám néz. Valóban sok minden maradt, de változott a fülem, ez nem csak illúzió meg a szemem színe sem. A hajszínt az egyik legkönnyebb varázslat manipulálni. Mindössze el kell képzelned hogy milyen színű és fazonúra akarod - magyarázom, ahogy menet közben legalább ötféle színű és formájú hajam lesz.
- Lehetne, de azzal nem gyakorolnád a mágiát. A kontaktlencse és hajfesték a mondane-ek fegyvere. Talán az vagy? - kérdezem, de nem rossz szándékkal, mi sosem voltunk emberek, hiába élünk közöttük. A mi fegyverünk az erőnk, és hogy mire használjuk, csakis rajtunk múlik. Három irányba mehetünk el.
- Igen, ez többé kevésbé illik rájuk. Azonban a legfontosabb dolog amit meg kell jegyezned róluk a saját érdekedben az az, hogy bár nem képesek hazudni, mégis kifacsarják a valóságot, és valóságos művészet belőlük kiszedni valami igaz információt. Diplomáciát igányel a dolog - mesélek el máris pár dolgot róluk, de még nem mindent.
- Rajta. Az első gyakorlati feladat hogy szőkülj ki - mosolyodom el, sose tanulja meg ha csak beszélek róla. MEg is mutatom hogy kell, és kommentálom az eseményt.

szavak száma: ××× || zene: xxx || megjegyzés: remélem tetszik Smile  
To: Clary


____________________
"A szépség nem árulás, aminek te képzeled, inkább ismeretlen föld, hol ezer végzetes baklövést követhetünk el. Sötétlő és közömbös erdő, hol nincs jelzőtáblája a jónak és a rossznak."


A hozzászólást Alec Nyrani összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 12, 2016 7:31 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
http://azgard.forumotion.com
avatar
Ember
Hozzászólások száma :
411
Join date :
2010. Jan. 20.
Age :
132
Tartózkodási hely :
Azgard
Felhasználó profiljának megtekintése
Tárgy: Re: Magnus szd   Szer. Feb. 03, 2016 4:29 pm


"Szerintem, ha valaki elég merész, hogy valóra váltsa álmait, már győzött, mindegy, hogy végződik."
Lucius& Mystral ©
Nem erre a látványra készültem fel, amikor elvállaltam ezt a kirándulást, amiről az egyik itteni kémem adott jelentést. Küldhettem volna mást is, de volt kedvem elindulni, bár ezt az érzést most már kevésbé érzem a fiúra nézve. Teljesen zöldfülű ahogy elnézem, és nem hinném hogy ez az, amire vágytam. Egy kölyök. Felhúzott szemöldökkel nézek rá a szavaira. Nem hiszem el hogy ennyire idióta lenne.
- Na jól van ne szórakozz! Tudom hogy egy tojást szedtél össze, és örülnék ha nem tennél úgy, mintha nem tudnád mi vagy és én mi vagyok! Boszorkánymester vagy az ég áldjon meg! - fakadok ki egy kicsit ahogy eltűnik a kapu és megszerzem a tojást egyetlen csettintéssel, és a kezembe veszem. Hm, nem ismerős a fajtája de állaté, biztos nem valami különlegesség. Nem tudom mit remél, mi lesz benne egy sárkány vagy kiméra? Szép is lenne...
- Kezdjük ott hogy ne hazudozz nekem, nem foglak bántani. Lucius Evan s vagy 15 éves, ugye? - kérdezem, a korát illetően nem vagyok benne biztos hogy ennyi, de ennyinek tippelem, ha még csak ébredezik hatalma. Mondjuk kicsit későn, de jobb így is, mint soha.
- Nincs semmiféle tojásfigyelés. Azért riasztottak ide, mert vadmágiát érzékeltek, ami azt jelenti hogy fiatal és tapasztalatlan warlock van jelen. Ami nem jó, mert nem szabad a mondén világnak látnia ezeket - sóhajtok fel ahogy magyarázatba fogok.
- Hazamehetsz majd, de jobb szeretném ha velem jönnél hogy megtaníthassalak bánni az erőddel. Mert van ilyen erőd igaz? Furcsa dolgok történnek néha körülötted - tippelgetek, bár ebben mindig is jó voltam ami azt illeti.  

____________________
"A szépség nem árulás, aminek te képzeled, inkább ismeretlen föld, hol ezer végzetes baklövést követhetünk el. Sötétlő és közömbös erdő, hol nincs jelzőtáblája a jónak és a rossznak."
Vissza az elejére Go down
http://azgard.forumotion.com
Sponsored content
Tárgy: Re: Magnus szd   

Vissza az elejére Go down
 

Magnus szd

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Azgard, menedék a világok között  :: Alternatívák - OOC :: Reag kódok :: Árnyvadász-