Azgard, menedék a világok között

Átkozottak menedéke, avagy ide fuss ha nincs hova...
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Latest topics
» Milo szd liv
Draven Blackmoore Icon_minitimeby Alec Nyrani Hétf. Május 20, 2019 7:50 pm

» Shuusei szd
Draven Blackmoore Icon_minitimeby Alec Nyrani Vas. Május 05, 2019 7:43 pm

» Keagan szd
Draven Blackmoore Icon_minitimeby Alec Nyrani Kedd Ápr. 23, 2019 1:40 pm

» Crystal szd
Draven Blackmoore Icon_minitimeby Alec Nyrani Vas. Márc. 24, 2019 1:43 pm

» Abigail szd
Draven Blackmoore Icon_minitimeby Alec Nyrani Szer. Márc. 20, 2019 7:37 pm

» Ryu hsz livin
Draven Blackmoore Icon_minitimeby Alec Nyrani Kedd Márc. 05, 2019 8:57 pm

» Kain szd liv
Draven Blackmoore Icon_minitimeby Alec Nyrani Szomb. Feb. 09, 2019 3:09 pm

» Sean szd livin
Draven Blackmoore Icon_minitimeby Alec Nyrani Vas. Feb. 03, 2019 4:12 pm

» Evan szd
Draven Blackmoore Icon_minitimeby Alec Nyrani Csüt. Jan. 10, 2019 9:39 pm

A hónap reagolói
Alec Nyrani
Draven Blackmoore Vote_lcapDraven Blackmoore Voting_barDraven Blackmoore Vote_rcap 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (20 fő) Kedd Okt. 29, 2013 11:12 am-kor volt itt.

Share
 

 Draven Blackmoore

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Nyssa
Vámpír
Hozzászólások száma :
26
Join date :
2010. Aug. 13.
Age :
433
Tartózkodási hely :
Azgard
Felhasználó profiljának megtekintése
Draven Blackmoore Empty
Tárgy: Draven Blackmoore   Pént. Aug. 13, 2010 1:05 am


Név: Draven Blackmoore
Kor: 425 éves de nem tűnik többnek 25-nél
Faj: Vámpír
Foglalkozás: Bár tulajdonos (Club Shion)

Történet:

Draven az 1580-as évek végén született, egy viszonylag köznemesi családba. Nem voltak túlságosan előkelőek, de szegények sem, amolyan átmenet a két réteg között. 25 éves volt, amikor megharapták ezzel elvették halandó életét, de cserébe kapott egy másikat. Mestere, illetve pontosabban a vámpír aki megharapta azzal fogadta hogy: „Elvettem az életedet hogy egy másikat adhassak cserébe.” Ez merő kedvesség volt, csak sajnos az ifjú vámpír, Draven nem tekintette annak. Részéről küzdelem volt az egész élet a túlélés miatt. Mindenki hajszolta és űzte a fajtáját, a magas vérdíj, és a vallási megszállottság miatt. Életében vallásos ember volt, és hitte hogy Isten a jóságos atya, majd megóvja mindentől, hogy semmi rossz nem történhet vele. De megtörtént, és Draven itt szakított mindennel aminek köze volt a hithez.
Az élete lassan telt, és leginkább abból állt, hogy évszázadokon át, felkelt éjjel, vadászott, majd ismerkedett a világgal, végül visszatért a koporsóba aludni, jobban mondva meghalni. Erre nem feltétlenül volt szüksége, de nem is szerette mellőzni. Ami nélkülözhetetlen volt számára az az éltető vér volt. Mint minden vámpír, ő sem volt legyőzhetetlen, a napfény, a kereszt, szenteltvíz, ezüst éppen úgy ártott neki és képes lett volna megölni mint egyszerű halandókat a tűz, a sav. Később, megtanulta, hogy mik a korlátai, és mennyit bír elviselni, és ennek fényében kezdte fejleszteni magát. Ahogy öregedett, egyre erősebb lett, egyre inkább kialakult gondolataiban, hogy mit szeretne kezdeni. Ha már egyszer örökké él, legalább ne unatkozzon. Haladt folyamatosan a korral, a modern tudományokkal, az új találmányokkal, szeretett beszélgetni a tudósokkal, és más mesteremberekkel. Szerette a fejlődést, és mindig követte a divatot, a viselkedés, az öltözködés terén. Ahogy öregebb és erősebb lett, egyre merészebben indult el hosszabb utakra, aminek az lett a vége, hogy körbeutazta az egész ismert világot. Olyan helyekre is eljutott ahová mások nem. Pénze mindig volt elég, hiszen az áldozataitól elvette ami kellett neki, így nyugodtan utazgathatott. Találkozott több vámpírral is akikkel megismerkedett és amolyan barátinak mondható viszonyt alakított ki. Azonban hamar kitűnt, hogy ő nem egy vámpír a sokból, hanem neki tervei vannak amiket véghez is akart vinni. Összeállt hát egy kis társaság, és Edward lett az önjelölt királyuk, a Mester.
Évtizedekkel később, amikor Amerika már rendesen haladt az USA elnevezés felé, a kis csapat vámpír beköltözött Shadows Nest-be, ahogyan az alakváltók és a mágusok is. Nem igen zavarták egymás köreit a társaságok, így hát a modern, vállalkozó szellemű vámpír a Város Vámpírurává tette magát, és azóta ezt többen követték, hogy egy-egy várost egy erősebb vámpír uralt. Ők, a vezetők, tiszteletben tartották egymás városát, nem léptek bejelentés nélkül egymás földjére. Ez a hagyomány a mai napig életben van, egyfajta vámpír etikett, amit minden vérszívó betart. Ugyanígy ilyen dolog, hogy más vámpírját megtámadni, megölni nem szabad.
Nem sokkal ezelőtt, talán három-négy éve a vámpír nagy fába vágta a fejszéjét, éjjeli szórakozóhelyet nyitott, a Club Shiont. Őt magát persze nem sokszor lehet ott megtalálni, leginkább a Villanegyedben található jól védett kúriában leledzik. A védelem modern, hiszen Draven egy olyan vérszívó aki képes kezelni a technika eszközeit, így van telefonja, mobilja, számítógépe, és sok más egyebe. Nem egy informatikus, de a szükséges szinten tudja kezelni a technika vívmányait.
A Club egyik máig legsikeresebb táncosa Jack, akit a szárnyai alá vett, munkát adott neki, és védelmet biztosít számára, cserébe növeli a hely forgalmát, aminek azért a bevétele így sem olyan rossz összeg. De nem csalódott a fiúban, valóban egy erotikus démonná válik a színpadon. Kettejük kapcsolata nem feltétlenül baráti, inkább olyan úr-szolga viszony, de nincs köztük semmiféle konfliktus, a fiú tudja hol a helye, ő pedig nem vár el lehetetlen dolgokat.
Azonban egy éjjel egy másik vámpír látogatta meg szerény birodalmát, ami sokkal öregebb és erősebb volt nála. Draven nem tehetett mást szembeszállt vele, és alulmaradt a küzdelemben. A győztes fél azonban nem végezte ki ahogyan ez vámpíréknál szokás, hanem életben hagyta, és bezárta egy koporsóba. Azonban ekkor sem vesztette el az erejét, és egy éjjelen, amikor nem őrizték a ládáját, összeszedte minden megmaradt erejét, és kitört. Kilőtt az éjjeli égbolt felé, és tovasuhant. Aztán az egyik közeli városban ereje végén járva, elkapott egy halandót, és szinte csontig szívta, így ereje némileg visszatért, és kihasználta az időt, északra utazott, egyenesen a mesékből ismert régi helyet keresve. Azgardot. Itt menedéket kapott, és egy új esélyt hogy tovább képezze magát. Varázserő nem sok szorult belé, de azt a keveset is fejlesztgette, és már egy közepes szinten ellavírozik az életben. Persze a vérszívás nélkülözhetetlen, de ezt a városban lakókon éli ki, amire engedélye van.

Kinézet.
Magas, 185 cm körüli, vállas, de mégis karcsú alak. Izmait nem a konditeremben szerezte, hanem szorgalmas lovaglással, íjászkodással, vadászattal. Járása könnyed és halk, szinte hallhatatlan az emberi fül számára. Az alakváltók képesek meghallani, ahogyan ki is szimatolják a szagát. Szőke haja a válláig ér és kicsit hullámos is ha nem él a hajvasaló nevezetű eszközzel. Előszeretettel hord csizmát, ami lehet fekete vagy barna, velúr vagy durva bőr. Ehhez a csizmába hajtogatható nadrág és egy elegáns ing dukál. Az öltözködést nem adta alább az évek során sem, de ha szükséges, képes elvegyülni a tömegbe egy egyszerű motoros bőrszerkóban is, de nem érzi benne kényelmesen magát. Nagy ritkán van csak bőrben.

Jellem
Egyszóval az örök túlélő. Mindig úgy taktikázott hogy jól jöjjön ki minden helyzetből, nem volt neki szent semmi. Bármit a célja elérésének érdekében. Persze biztosan van érző oldala is, csak ezt még nem ismerte meg senki. Megbízható ha valamit a fejébe vesz azt meg is teszi méghozzá precízen, hajszál pontosan, és időre. Mindig mindent megtervez jó előre, mintha látná a következményeket, jó keze van az üzlethez, és a médiához, bár eddig nem volt rá szüksége, nem árt beszélni a sajtó nyelvén is.
Az embereitől maximális hűséget követel meg, és engedelmességet, de nem nevezhető kiállhatatlan főnöknek, Ő láthatólag tudja hogy mit csinál, még ha mások nem is tudják követni.


Vissza az elejére Go down
 

Draven Blackmoore

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Azgard, menedék a világok között  :: Általános :: Előtörténetek-